101Barz

Alle video's van Week 49

  •  
10-12-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Hef Dealers Uit De Buurt

Hef, 3robi en Frenna droppen hun clips

Tijdens week 49 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Hef – Dealers Uit De Buurt
Good old Hef Bundy blijft actief. Het laatste wat we van hem hoorde was de track ‘Niet Huilen’ in samenwerking met Kevin en Jayboogz. De rapper is echter terug, ditmaal met ‘Dealers Uit De Buurt’.
3robi – Risico’s
Ook 3robi van Wilde Westen bracht een nieuwe videoclip uit. Gewapend met verschillende guns en rijdend in een pantserwagen gaat hij het vuurgevecht aan met meerdere personen.


Frenna – VVS FT. Josylvio
Onlangs bracht Frenna zijn album ‘Francis’ uit en daarmee verscheen de artiest inmiddels al op nummer 1. Eén van de tracks die te beluisteren was het op het album was VVS en die featuring met Josylvio werd verfilmd.
Jiri11 – De Duivel FT. Bizzey & Jonna Fraser
De volgende track betreft er een van Jiri11, welke hij tevens zelf produceerde in samenwerking met Jordan Wayne. Bizzey en Jonna Fraser sprongen ook op de track die uiteindelijk ‘De Duivel’ zou gaan heten. Bij de tune verscheen ook een clip.
Woenzelaar – Don’t Fuck With Me FT. Sevn Alias
Ook een samenwerking tussen Van Klasse en 1OAK werd verfilmd. Woenzelaar en Sevn Alias sprongen samen op de track ‘Don’t Fuck With Me’.
Kraantje Pappie – Hele Hoop
De volgende videoclip is er een van Kraantje Pappie. In de video van ‘Hele Hoop’ stapt de rapper de ring in met Bizzey, maar niet om te vechten.
Kempi – Voor Jou FT. Flori Del Pino
‘Voor Jou’ was een van de tracks die terug te vinden was op Kempi zijn laatst EP ‘CuraSaus’. De rapper maakte de tune met Flori Del Pino en daarvan is nu ook de videoclip te bekijken.
Aliyah & F1rstman – Rider
Eerder sloeg Aliyah de handen ineen met de mannen van SBMG op de track ‘Kaviaar & Champagne’ en nu doet ze dat met F1rstman. De twee kwamen tot de track ‘Rider’, die ook verfilmd werd.
Donii – Way Of Life
De volgende videoclip is er wederom een van een track die op een EP verscheen. Donii kwam kortgeleden met zijn ‘1 Tweetjes’-EP en een van de tracks daarop was ‘Way Of Life’.
The Boy Next Door & Kevin Lyttle – Resistance FT. $hirak
$hirak werkte onlangs samen met The Boy Next Door en Kevin Lyttle op de track ‘Resistance’. Er werd besloten een videoclip te maken van de tune en die is nu te bekijken.


Zack Ink – Racee
Een week geleden verscheen Zack Ink zijn track ‘Vuur’ nog online, maar de rapper gaat door. ‘Racee’ is de naam van zijn nieuwste numer.


Ray Fuego – Flexosaurus FT. Yung Nnelg
De track ‘Flexosaurus’ is afkomstig van Ray Fuego zijn tweede album ‘Fue’. De artiest besloot er meer mee te doen en schoot de videoclip.
F1rstman – Dance FT. H-Dhami, Mumzy Stranger, Raxstar & Juggy D
De volgende track betreft een samenwerking tussen veel verschillende artiesten. F1rstman bracht diversiteit op zijn track ‘Dance’.
Jack – NBA
Niet lang geleden verscheen Jack zijn eerste single bij het label Rotterdam Airlines. ‘Trapjack’ was de naam, maar het is alweer tijd voor nieuwe muziek. ‘NBA’ is ditmaal de naam.
Bres – Jij & Ik Alleen FT. YFG, Yasz & AMG Domina
De laatste track die we hoorden van Bres was ‘Busy Body’ en hij is weer terug. ‘Jij & Ik Alleen’ is de naam van zijn nieuwste track, waarop hij samenwerkt met YFG, Yasz en AMG Domina.


Rambo – Snelle Jelle 3.0
De laatste muziek die we hoorden van Rambo waren de tracks ‘Vibe’ en ‘Barz’, maar hij is alweer terug. ‘Snelle Jelle 3.0’ is de naam.
Harry Femer – Verkeerds Gedaan
Het is alweer twee weken geleden dat Harry Femer zijn track ‘Verkeerds Gedaan’ dropte. Een week erna verscheen ook de videoclip bij de track en die is nu te checken.
Tisci London, Wally A$M & Denthalon – Bite
Sinds de voorbije week staat de videoclip van de tune ‘Bite’ online. De track betreft een samenwerking tussen Tisci London, Wally A$M en Denthalon.
Chrisjeboy – Basisschool
Ook Chrisjeboy dropt de voorbije week een nieuwe videoclip bij een track. Het betreft het nummer ‘Basisschool’ en daarvan is de video nu te checken.
Timm – Druppel Te Veel
Kort nadat Timm de audio van ‘Druppel Te Veel’ uitbracht, verscheen ook de videoclip erbij.


Scovic – Kapperszaaksessie
Op de track ‘Gun Lean’ werkte Scovic nog samen met DV en Agic, maar nu keert hij terug met solowerk. Hij komt met een ‘Kapperszaaksessie’.
Skaffa – Jantje Smit
Aan het begin van 2o18 verscheen de EP ‘Don Skandolero’ van Skaffa en de voorbije week keerde hij terug met een nieuwe single, ‘Jan Smit’. Bij de track werd ook een videoclip geschoten.
T.Milan – Prijs
Ook van de kant van T.Milan verscheen de afgelopen week weer een nieuwe clip. Zijn nieuwste nummer ‘Prijs’ werd verfilmd.
Alves – Race
Alves dropte vorige week zijn tweede track van het jaar. Na eerder ‘Balenciaga’ naar buiten gebracht te hebben, was het nu tijd voor ‘Race’.


S10 – Storm
Naast zijn album ‘Lithium’ was S10 vorig week terug met zijn eerste single van 2018. ‘Storm’ is de naam van de track plus videoclip.

Meer over:

#video, #magazine
Delen: