101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 48

  •  
03-12-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Joey Ghetto

JoeyAKs Ghetto; Era gaat Heen & Weer

Tijdens week 48 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
JoeyAK – Ghetto
Het is alweer ruim een maand geleden dat JoeyAK zijn EP ‘HHHK’ uitbracht. Een van de tracks die daarop verscheen was ‘Ghetto’ en daarbij liet hij vorige week een videoclip los.

Era – Heen & Weer FT. D-Double
Recent was rapper Era nog samen met Juicc te gast in de studio van 101Barz. Tijdens de sessie hoorde je al lines van ‘Heen & Weer’ en een week later bracht hij de track uit, inclusief videoclip. D-Double is de featuring op de tune.

Broertje – Ik Leef FT. Josylvio
Voor de volgende clip is uitgepakt. Broertje en Josylvio reisden af naar Dubai om daar in dikke auto’s rond te racen. De beelden die daarvan geschoten werden, vormen een belangrijk onderdeel van de nieuwe clip ‘Ik Leef’.
   
Murda – Pistola FT. Ice & Yung Felix
Ook voor de volgende clip werd afgereisd naar het buitenland. Een samenwerking tussen Murda, Ice en Yung Felix leverde een trip naar London op. In de clip worden het drietal achterna gezeten door agenten.
 
Tabitha – Come My Way FT. Latifah
De volgende videoclip is die van ‘Come My Way’. Het betreft een tune die uitgebracht werd door Tabitha en Latifah. Het duo brengt veel kleur tot leven in hun verfilming.

Kalibwoy – Bruk It Down
De track ‘Bruk It Down’ is Kalibwoy zijn eerste release onder het label ‘Sony Music’, waar hij recent tekende. Vorige week besloot de artiest ook de videoclip van de track uit te brengen en die is nu te checken.

Qucee – Voor Jou FT. Tabitha
Rapper en vlogger Qucee kwam de afgelopen week met een meer gevoelige track. Voor zijn dochter schreef hij de track ‘Voor Jou’ en daarop besloot hij samen te werken met Tabitha. Bij de tune verscheen ook een clip.

Josbros – HiGHSPEED
Onlangs verscheen op  Josbros zijn werk ‘HEADSHOT JOSÉ’ onder andere de track ‘HiGHSPEED’. Bij dat nummer besloot de rapper nu een videoclip te schieten en die online te zetten.

CashCity – KillSwitch FT. Mario Cash & Xony
Ook CashCity kwam de voorbije week met een nieuwe clip. Mario Cash werkte samen met Xony op de track ‘KillSwitch’ en daarbij verscheen ook een verfilming.

Tarik – Grinden
Van de kant van Tarik verscheen er in 2018 nog weinig op muzikaal vlak, maar met ‘Grinden’ kwam hij terug. Hij besloot de track ook te verfilmen en de daaruit gekomen videoclip staat nu online.

Vonneke Bonneke – All In FT. MocroManiac
Beginnend artiest Vonneke Bonneke dropte recent haar tweede track, waarop ze meteen samenwerkte met MocroManiac. De twee besloten er ook een clip bij te filmen en die is nu te zien.

Jairzinho – Zegen FT. Snelle
Jairzinho en Snelle besloten een samenwerking met elkaar aan te gaan op de track ‘Zegen’. Van de gevoelige tune dropten ze afgelopen week ook de video.

Frenchie B – Probleem
Onlangs kwam Frenchie B nog met zijn samenwerking ‘For the Bag’, waarop hij verscheen met de Engelse artiest Fredo. De rapper keerde afgelopen week terug met een solotrack met bijbehorende videoclip onder de naam ‘Probleem’.

Krept & Konan – Pour Me Another One FT. Tabitha
De track ‘Pour Me Another One’ van Tabitha in samenwerking met de UK-rappers Krept & Konan kwam even geleden al uit. Kort erna echter, besloot het tweetal er samen met de Nederlandse Tabitha een videoclip bij te schieten en die is nu te checken.

Rastamoss – Zoveel Vragen FT. Madmoney
De volgende track met video is een samenwerking tussen Rastamoss en Madmoney. De tune heet ‘Zoveel Vragen’ en is vanaf nu te checken.

Bloedje & Mara DT – Ballieman FT. Logisch
Bloedje, Mara DT en Logisch zijn een samenwerking aangegaan met elkaar en daaruit is de track ‘Ballieman’ gekomen. Het drietal besloot er een videoclip bij te schieten, uiteraard voetbal-getint, en die is nu uit.

Kid tha 6 – Zilro
Binnenkort komt Kid tha 6 met zijn ‘Dead Inside’-EP en daarvan verscheen vorige week alvast een voorproefje. De rapper dropte toen namelijk de video van zijn nieuwste single ‘Zilro’ en die verschijnt op de EP.

Reno – Fastlife FT. Logisch
De track ‘Fastlife’ van Reno en Logisch is alweer een maand of twee geleden uitgebracht, maar de video volgde nog niet. Afgelopen week was het zover, de video kwam online en die is nu te checken.

Finest Sno – Dede
Recent was Finest Sno in samenwerking met Afro Bros, Kalibwoy en Darr3n te horen op de tune ‘PUSH’, maar hij is nog niet klaar. Vorige week volgde hij de track op met ‘DEDE’, waarop hij solo te horen is. Ook verscheen de videoclip bij de track.

Bonsu – Color Blind
Ook Bonsu blijft actief met muziek. In november dropte hij de track van ‘Color Blind’ al en vorige week verscheen daarbij ook de videoclip.

Zwangere Guy – Gorik Pt. 1
De volgende videoclip is er een van Zwangere Guy. In ‘Gorik Pt. 1’ wordt hij op verschillende manieren gemarteld.

Jean Jacques – Met De Tijd
Jean Jacques verscheen vorige week pas met zijn eerste uitgebrachte single en dat deed hij onder de naam ‘Met De Tijd’. Ook een videoclip werd er meteen bij gefabriceerd en die is nu te checken.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.