101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 47

  •  
26-11-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Coca

Clips van onder anderen Bizzey, Boef en Frenna

Tijdens week 47 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Bizzey, Josylvio, Yung Felix & Rockywhereyoubeen – Coca
Recent vond er een samenwerking plaats tussen Bizzey, Josylvio, Yung Felix en Rockywhereyoubeen en dat moest verfilmd worden. De track ‘Coca’ moet de volgende hit gaan worden van de heren en daarbij hoort een sterke clip.


Boef – Rolls Sessie
De liefhebbers van Boef kenden zijn ‘Range Sessie’ en ‘Polo Sessie’, maar nu was het tijd voor de rapper om er nog een stap bovenop te doen. Tijdens zijn nieuwe ‘Rolls Sessie’ hoor je veel Barz van de rapper vanuit zijn eigen Rolls Royce.


Frenna – Louboutin FT. Jonna Fraser, Emms & Idaly
Frenna dropte de voorbije week zijn nieuwe album ‘Francis’. Een van de tracks die daarop te horen is, is ‘Louboutin’ in samenwerking met Jonna Fraser, Emms en Idaly. De rapper besloot een videoclip te schieten bij de tune en dat werd een video vol luxe.


Broederliefde – Oh La La FT. Nelson Freitas
Als titelsong van de film ‘Bon Bini Holland 2’ werkte Broederliefde samen met Nelson Freitas aan de track ‘Oh La La’. De tune voor de film van Jandino Asporaat werd tevens verfilmd en die clip is nu te checken.


Monsif – Pitstop
Monsif was de laatste tijden vooral te horen als producer, maar hij blijkt het rappen niet verleerd. In een dikke Mercedes keert Monsif terug op de track ‘Pitstop’.


De Jeugd Van Tegenwoordig – Let The Tits Out
Onlangs verscheen De Jeugd Van Tegenwoordig met een nieuw album genaamd ‘Anders’. Kijkend naar de videoclip die zij vervolgens schoten bij ‘Let The Tits Out’ hadden de heren geen betere naam voor hun plaat kunnen kiezen.


Hansie & Jayh – Bossen
De heren Hansie en Jayh besloten een samenwerking met elkaar aan te gaan en daaruit kwam de track ‘Bossen’. Kort nadat de tune uitkwam, verscheen ook de videoclip van het nummer.


BKO – Buit Nog Steeds
Nadat BKO niet lang geleden zijn album ‘Masterplan’ uitbracht, werden er vorige week nogmaals zeven tracks aan de plaat toegevoegd onder de naam ‘Masterplan Deluxe’. Een van die tracks was ‘Buit Nog Steeds’ en bij die track werd ook een clip geschoten.
Scotteboii, Jordan Miles & Young Ellens – Gucci Chanel
Ook van Scotteboii, Jordan Miles en Young Ellens verscheen vorige week een gloednieuwe samenwerking. Kort nadat ze de track ‘Gucci Chanel’ dropten, releasten zij daarbij ook de videoclip.


Zefanio – Praat Met Me FT. Dystinct
Zefanio bracht tijdens 2018 al meerdere singles uit en besloot recent samen te werken met Dystinct. ‘Praat Met Me’ is de uitkomst daarvan en daarbij verscheen een clip.


DFG – Set
Eerder in november kwam de Zwolse formatie DFG al met hun EP ‘Kwijt’. Een van de nummers die daarop te beluisteren is, is ‘Set’. De heren besloten de track nu te verfilmen en de uitkomst daarvan is nu te zien.


Rasta G – We Rennen FT. Mario Cash & Django
Eerder was Rasta G al te horen op de track ‘Zakken’, maar hij is terug. Ditmaal gaat hij een featuring aan met Mario Cash en Django op de tune ‘We Rennen’ waarbij ook een videoclip verscheen.


Frenchie B & Fredo – For the Bag
Nederlandse rapper Frenchie B is een samenwerking aangegaan met de Engelse rapper Fredo. De internationale samenwerking tussen de twee kwam naar buiten onder de naam ‘For the Bag’, waarvan nu ook de clip online staat.


Riico – All Day
Rapper Riico besloot de track ‘All Day’, die ook te horen is op zijn EP ‘Vluchtstrook’, te verflimen. Het resultaat daarvan staat sinds vorige week online.


Kefas – Tinkerbell FT. Phleks
In samenwerking met Phleks dropte Kefas vorige week de track ‘Tinkerbell’. De videoclip ervan verscheen niet veel later en is nu dan ook te bekijken.


Joshua J – Hurry Up
Een maand geleden dropte Joshua J ook al een videoclip, toen was het die van ‘Cold Wine’. De rapper is momenteel druk aan het werk voor zijn debuutalbum en in aanloop daarnaartoe verscheen vorige week ook de clip van ‘Hurry Up’.


Ballin30 – On My Way FT. Zzzehdie
In samenwerking met Zzzehdie blijft ook Ballin30 actief na zijn laatste release ‘SHOTS FIRED’. Ditmaal was het tijd voor de track en videoclip ‘ON MY WAY’.


De Gang D – Doen Ons Thang
Ter viering van de birthday van Junior Neph dropten de heren van De Gang D vorige week een nieuwe track met bijbehorende video. ‘Doen Ons Thang’ is de naam.


McGyver – Zes10z FT. Nadeche
Later dit jaar wordt een plaat verwacht van McGyver, maar in aanloop daarnaartoe kan het niet stil blijven rond zijn persoon. In samenwerking met Nadeche dropte hij vorige week de clip van ‘Zes10z’.


Tico Mac – Pinpas
De laatste track in de lijst is er een van Tico Mac. De track ‘Pinpas’ was al even te beluisteren op Soundcloud en inmiddels ook op Spotify, maar op YouTube verscheen vorige week ook de clip ervan.

Meer over:

#video, #magazine
Delen: