101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 44

  •  
06-11-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Video's week 44

Hella Cash en Jonna verfilmen hun werk

Tijdens week 44 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Josylvio – Wie Ben Jij?
De voorbije week dropte de ‘Hella Cash Gang Vol.1’-tape en een van de nummers die daarop stond was ‘Wie Ben Jij?’. De voorman van Hella Cash staat solo op de track en daarvan bracht hij nu ook de videoclip uit.
Jonna Fraser X Yung Felix - PARANOIA
Ook Jonna Fraser bracht afgelopen vrijdag zijn album. Een van de nummers die te horen zijn op 'Lion' is 'PARANOIA' en daarvan brengt hij in samenwerking met Yung Felix nu ook de clip uit.
Lijpe – Vergeet de Buurt Nooit
‘Andere Leven’, het album dat Lijpe recent uitbracht, staat voor de tweede week op rij op nummer 1 in de Album Top 100. Om dat te vieren, bracht de rapper uit Utrecht de clip van ‘Vergeet de Buurt Nooit’ uit.
Jayh – Regular FT. Josylvio, Vic9, Mario Cash & Eves Laurent
Ook Jayh is een van de artiesten die recent een album dropte. Een van de tracks die op het album ‘10’ stond, is ‘Regular’ in samenwerking met Vic9, Mario Cash en Eves Laurent. De heren dropten de voorije week te clip.
Chivv – Weinig Woorden Zeggen Veel
Chivv is al langere tijd bezig met zijn ‘Weinig Woorden Zeggen Veel’-project. Als onderdeel ging hij langs op zijn oude school om de kinderen te voorzien, maar uiteraard is ook het muzikale gedeelte een belangrijk onderdeel van zijn werk. De gelijknamige track kwam nu dan echt uit.
Mario Cash – Limo Sessie
Enkele weken geleden was Mario Cash nog te gast in de 101Barz-studio, maar stilzitten deed de rapper daarna niet. Tijdens de afgelopen week dropte hij namelijk zijn ‘Limo Sessie’.
Sligg – Soms FT. Henkie T (Prod. Monsif)
Vanuit hechtenis bracht Sligg afgelopen vrijdag zijn debuut-EP ‘Balanceer’ uit. Van een van de nummers op de plaat, de featuring ‘Soms’ met Henkie T, bracht hij daarnaast ook de clip uit.
Josbros – Geen Geweld
Josbros bracht tijdens voogaande week zijn maxi-single ‘No Way José’ uit. De artiest produceerde de tracks ook zelf en daarnaast verschijnt nu ook een videoclip. ‘Geen Geweld’ werd in beeld gebracht.
Nafthaly Ramona – Sportschool FT. Poke & Jhorrmountain
DJ Nafthaly Ramona keert terug met nieuwe muziek. Hiphop-artiesten Poke en Jhorrmountain gaan de samenwerking aan en daaruit verscheen de track plus videoclip ‘Sportschool’.
De Jeugd van Tegenwoordig – Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit
De leden van De Jeugd van Tegenwoordig kondigden de afgelopen week hun tweede album van het jaar 2018 aan. ‘Anders’ verschijnt later deze week, maar de eerste single werd al losgelaten. ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’ is de naam.
Supergaande – Duits
De heren van Supergaande blijven actief op meerdere fronten. Er worden YouTube-filmpjes gemaakt, maar ook op muzikaal vlak blijven Qucee en Nesim Najih bezig. Vorige week dropten ze het nummer ‘Duits’.
Keesha – Alleen
Een vrouwelijke artiest mag niet ontbreken in deze lijst en die groep vertegenwoordigd Keesha. Met het nummer plus de videoclip ‘Alleen’ liet ze tijdens de voorbije week van zich horen. 
Juiceman – Andere Level
Het is voorlopig nog even wachten op de EP van Juiceman, maar hij laat je niet wachten met lege handen. ‘Andere Level’ is de naam van een nieuwe single die hij vorige week uitbracht.
Sebio – Achter In De Klas
Op muzikaal vlak was er de afgelopen tijd niet veel te horen van de Rotterdamse Sebio, maar dat verandert hij nu. Met zijn nieuwe track ‘Achter In De Klas’ keert hij terug.
CJaye – Mr. Miyagi
Ook Cjaye is terug met nieuwe muziek, al gaat het nu om een nummer dat al ruim een maand geleden uit werd gebracht. Maandag echter, verscheen de videoclip van ‘Mr. Miyagi’.
Prince & Gillie – Scheuren
De heren van VodkaSysteem, Prince en Gillie, zijn hard aan het werk in aanloop naar hun EP ’40 Procent’.
Narco Polo X Smallx – Zahri
Narco Polo is een samenwerkeing aan gegaan met de Marokkaanse rapper SmallX, onderdeel van het duo Shayfeen. De uitkomst ervan is de track ‘Zahri’.
Scottie – Gang Gang
Eerder in 2018 bracht Scottie zijn project ‘Trappende Cupido’ uit. Onderdeel daarvan was de single ‘Gang Gang’, waarvoor hij recent een videoclip schoot.

DFG – Bosbrand
Afgelopen vrijdag kwam het project ‘Kwijt’ van DFG uit, maar eerder in de week dropten ze al een video van de plaat. ‘Bosbrand’ was de tweede single die los werd gelaten van hun werk.
Afu Sensi – Mi Ne Spang FT. Roscovitsch
De track ‘Mi Ne Spang’ was de titeltrack van Afu Sensi zijn gelijknamige EP. De track werd gemaakt in samenwerking met Roscovitsch en daarbij verscheen vorige week een clip. 
SXTEEN – Buideltasje
SXTEEN is terug met de vierde track van het jaar van zijn kant. ‘Buideltasje’ is de naam van de track en video die hij uitbracht.
Cazz Major – Mz3ah Z3ah
Na de tracks ‘Bye Bye’ en ‘Schiet & Duik’ verscheen er vorige week weer nieuw werk van Cazz Major. Het gaat om de track ‘Mz3ah Z3ah’, waarvan ook de clip verscheen.
Timm – De Nacht FT. KenJeDie
Na zijn track ‘Opties’ keerde ook Timm terug met nieuw werk. Zijn tweede single van het jaar heet ‘De Nacht’ in samenwerking met ‘kenjedie’.
Gevv – Joke
Gevv bracht in 2018 pas eenmaal eerder een track uit. Na ‘Wat Doen We’ we verscheen vorige week ook ‘Joke’.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.