101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 42

  •  
22-10-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Chivv

Chivv, Josylvio & Moeman, JoeyAK en meer

Tijdens week 42 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Chivv – UN4GETTABLEBARZ 1.0
Eerder al kondigde Chivv zijn nieuwe project ‘Weinig Woorden Zeggen Veel’ aan het het belooft groots te worden. In aanloop daarnaartoe brengt hij ‘UN4GETTABLEBARZ’ uit en daarvan verscheen de voorbije week deel 2, na deel 0.5 ook wel deel 1.0.

Josylvio X Moeman – Voorbij
Het is nog altijd afwachten op de release van het ‘Helle Cash Gang’ compilatiealbum. In de weken ervoor droppen Josylvio en Moeman al enkele singles, waarvan de afgelopen week de tweede verscheen. Na ‘Intro’ werd nu ‘Voorbij’ naar buiten gebracht.

JoeyAK – Enge Loesoe FT. Drechter & 3robi
Onlangs kwam JoeyAK met zijn ‘HHHK’-album en daarblij blijft het niet. Langzaam verschijnen de videoclips van de plaat en vorige week was het de beurt aan ‘Enge Loesoe’, waarop ook Drechter en 3robi hun aandeel hebben.

Esko – Trust Issues
Er werd door zijn fans al enige tijd om gevraagd en vorige week was het dan zover: de release van Esko zijn ‘Trust Issues’. De op de track rappende producer bracht er meteen de clip bij uit.

Jayh, Sevn Alias, Murda & Cho – Soldaat (Prod. Spanker)
De voorbije week verscheen de soundtrack van de Nederlandse serie ‘Mocro Maffia’. Daarbij kwam ook vrijwel direct de eerste videoclip. ‘Soldaat’ was als eerste aan de beurt, een track waarop Jayh, Sevn Alias, Murda en Cho te horen en zien zijn.

Bokoesam – Mijn Schuld (Prod. Jack $hirak)
Ook Bokoesam bracht afgelopen vrijdag zijn album uit en ook bij hem kon een eerste clip daarbij niet uitblijven. ‘Mijn Schuld’ werd geschoten, de track die geproduceerd werd door Jack $hirak.

Mario Cash – 2Face (Prod. Architrackz)
De release van Mario Cash zijn album is alweer iets verder terug. Eerder in oktober verscheen ‘Exclusive’, waarop ‘2Face’ een van de tracks was. Daarvan bracht de rapper nu de clip uit.

Leafs – My Ride
In het release-overzicht viel al te lezen dat Leafs twee tracks toe had gevoegd aan zijn ‘Life Of A Teenage Rockstar’-EP. Bij een van de twee tracks, ‘My Ride’, verscheen direct een videoclip.

Ismo – Bnakkes
Er wordt momenteel door Ismo gewerkt aan een nieuwe album van zijn kant. Vorige week dropte hij alvast een verse track plus video genaamd ‘Bnakkes’.

Mert & Dopebwoy - Kanaken mit Para
De volgende track betreft een samenwerking tussen een Nederlandse en een Duitse artiest. Dopebwoy ging een samenwerking aan met Mert en daaruit kwam de track ‘Kanaken mit Para’.

Nesim Najih – Money (Prod. Fraasie)
Nesim Najih, de helft van Supergaande, dropte de voorbije week zijn nieuwe single ‘Money’. De productie kwam van Fraasie.

Engel - Licht, Camera, Actie FT. Paul de Munnik
Een maand geleden verscheen er op het YouTube-kanaal van Engel al een samenwerking tussen hem en Paul de Munnik met de track 'Breek'. Nu voegen beide heren er nog een nummer aan toe met de track 'Licht, Camera, Actie'.

Avalon Cypher #3 – Anu-D, Lucass, Snelle & Woenzelaar
Het was vorige week ook alweer tijd voor deel 3 van de Avalon Cypher. Deze week was het tijd voor Anu-D, Lucass, Snelle en Woenzelaar.

Dicecream – Laten Gaan FT. Big2
Er worden veel albums aangekondigd en ook Dicecream werkt aan zijn eigen plaat. Twee weken geleden dropte hij de track ‘Laten Gaan’ in samenwerking met Big2 en vorige week verscheen de clip.

Nana Fofie – Odo
Na een buitenlandse samenwerking is het voor Nana Fofie weer tijd voor een eigen single. ‘Odo’ is de naam, waarbij ook de videoclip verscheen.

Era – Hooptie Sessie
Ook rapper Era kwam de voorbije week weer met een nieuwe track van zijn kant. ‘Matje’ was het laatste wat van hem verscheen en met ‘Hooptie Sessie’ verschijnt weer iets vers.

Kid Tha 6 – Nek Die
Onlangs verscheen Kid Tha 6 zijn EP ‘Different Place’ en daarmee is het niet klaar. Onder de naam ‘Nek Die’ dropte hij vorige week een nieuwe track.

AMG Domina – Allang
‘Allang’ is de volgende track die verschijnt in dit overzicht. AMG Domina, die we kennen van zijn ‘Vertrakhal’-sessie, is de artiest te horen op het nummer.

Yung Internet – Binnen
Eerder dit jaar verscheen het album ‘Long Island’ van Yung Internet. De afgelopen week kwam de videoclip uit bij het nummer ‘Binnen’.

Scovic, DV & Agic – Gunlean
Vorige week verscheen het album van het Kempi College, waarop meerdere nog onbekende artiesten te horen waren. Tijdens de voorbije week verscheen er een clip van, namelijk bij het nummer ‘Gunlean’.

Chamo – Race
Kort geleden kwam Chamo al met de videoclip en track ‘Op’ en ‘Niet Testen’ en daarbij blijft het niet. ‘Race’ is de naam van weer een nieuwe track. 

DFG – DFSEIZOEN
Binnenkort droppen de heren van DFG een nieuwe EP onder de naam ‘Kwijt’. In aanloop daarnaartoe verscheen de afgelopen week de videoclip van hun nummer ‘DFSEIZOEN’.

Viccens – Bunky
Viccens bracht onlangs zijn gelijknamige, nieuwe project ‘Viccens’ uit. Eén van de tracks op die plaat is ‘Bunky’ en daarvan verscheen vorige week de video.

Gino STACKSZ – Save Me
We sluiten de lijst af met een nieuwe videoclip van Gino STACKSZ. De rapper waagde zich aan een remix van het nummer ‘Save Me’ van Meek Mill.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.