101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 41

  •  
15-10-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Video Gemist - Week 41

Bartofso, Latifah, Henkie T en meer

Tijdens week 41 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Bartofso – Dom FT. Webb (Prod. IliassOpDeBeat)
Onlangs bracht Bartofso zijn album ‘Majin Bouz’ uit en één van de tracks die daarop stond was ‘Dom’ met Webb. Bij dat nummer heeft de artiest van Wilde Westen nu een videoclip uitgebracht.
Latifah – I’m On (Prod. Whiteboy)
Geproduceerd door Whiteboy bracht Latifah vorige week haar nummer ‘I’m On’ uit. De track is de titelsong van de film ‘Vechtmeisje’ en kent nu ook een clip.
Henkie T – 4 Donnies (Prod. Spanker)
Henkie T, samen met Chivv onderdeel van SBMG, bracht al even geen solotracks meer uit. Daar is nu verandering ingekomen met de track ‘4 Donnies’. Bij zijn door Spanker geproduceerde werk verscheen tevens een videoclip.
BKO – In A Way FT. Jonna Fraser & Esko
Na zijn Maxi-single ‘Stretch Season’ keert BKO weer terug met nieuw werk. In samenwerking met Jonna Fraser en Esko bracht hij de voorbije week de track en de videoclip ‘In A Way’ uit.
Sam J’taime – Ewa Safi FT. Josylvio, Hef & Kalibwoy
Afgelopen week bracht Sam J’taime zijn album ‘Niet Van Paris 2’ uit. Een van de tracks die op zijn werk stonden was ‘Ewa Safi’ in samenwerking met Josylvio, Hef en Kalibwoy en daarvan bracht hij ook meteen de clip uit.
THC – Een Daggie Tuindorp
De heren van THC zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw album en daar verscheen alvast een opwarmertje voor. ‘Een Daggie Tuindorp’ is de naam van de track en clip.
Snelle – Met Vriendelijke Groet (Prod. Alberto Arifi)
Geproduceerd door Alberto Arifi kwam Snelle vorige week weer met een nieuw nummer van zijn kant. ‘Met Vriendelijke Groet’ is de naam van de track die met videoclip verscheen.
Ray Fuego – Magic
Na Ray zijn succesvolle album ‘Zwart’ zit hij niet stil. De voorbije week verscheen een videoclip van de track ‘Magic’.
Bollebof – Wellou FT. Broertje
Bollebof bracht in het jaar 2018 nog niet bijster veel muziek uit, maar is nu terug. Samen met Broertje dropt hij de track ‘Wellou’, inclusief videoclip.
Rasta G X Broertje X Sligg – Stash
De track met Bollebof is niet de enige waarop Broertje de afgelopen week te horen en zien was. Samen met Rasta G en Sligg vormde hij de track en clip ‘Stash’.
Woenzelaar – Op Een Missie
Woenzelaar is onderdeel van de cast van de serie ‘Mocro Maffie’, maar dat betekent niet dat hij op muzikaal gebied stilstaat. Met ‘Op Een Missie’ bracht hij vorige week zijn nieuwe single uit.
Raw Roets – Bad FT. Melissa Lopes
Vorige week bracht Raw Roets zijn EP ‘Gowtu’ uit en daar laat hij het niet bij zitten. Van de featuring met Melissa Lopes kwam ook de clip uit.
Stepherd – Secure The Bag FT. I Am Aisha & Eves Laurent
In samenwerking met Eves Laurent en I Am Aisha heeft Stephard de voorbije week zijn track plus videoclip van ‘Secure The Bag’ uitgebracht. Het betreft een geanimeerde clip.
Kruloh - Krullenclub
Ook Kruloh is terug met nieuwe muziek. De naam van haar nieuwe track is met 'Krullenclub' een voor haar toepasselijke. De artieste bracht bij het nummer ook direct een clip uit.
Alberthino – Ko Wanim FT. Rasskulz
Alberthino besloot een featuring aan te gaan met Rasskulz om tot het nummer ‘Ko Wanim’ te komen. Het tweetal kwam tevens met een video.
Oualid – Daba Daba FT. Dystinct
Nadat hij de track en videoclip van zijn track ‘Willie’ uitbracht heeft Oualid niet stilgezeten. Hij vervolg met ‘Daba Daba’, waarop hij samenwerkt met Dystinct.
DADA - Richting Rome
De derde single van DADA's EP 'Wassum' is de track 'Richting Rome'. De video is analoog geanimeerd met 5600 frames door de maker Koen van Santvoort. 
Double Lyrical - Space
De heren van Double Lyrics kwamen de voorbije week ook met een nieuwe track. Drie weken geleden verscheen de track 'Easy as ABC' en nu zijn ze terug met het nummer én de videoclip 'Space'.
Eusz Gifuza – Push Lie
Geproduceerd door Nezzi komt Eus Gifuza met ‘Push Lie’. Het is zijn eerstvolgende single na ‘Onderweg’.
Kevtendencies – O A T H
Onlangs bracht Kevtendencies zijn album ‘D I V I N E W I N D’ uit en een van de tracks daarop was ‘O A T H’. Vorige week kwam daarvan ook de clip uit.
Lucci – Mind Your Step FT. Slim Kofi
De track ‘Mind Your Step’ betekent Lucci zijn derde op Spotify uitgebrachte single van het jaar. Het nummer is ontstaan in samenwerking met Slim Kofi.
Lo-Bo – JaJa
De bij Avalon getekende Lo-Bo bracht de voorbije week de track ‘JaJa’ uit. Het betekent zijn eerste single als onderdeel van Avalon.
Jowners – Real Ones Don’t Die
Tot slot Jowners zijn track ‘Real Ones Don’t Die’. Het betekent alweer zijn elfde nummer van het jaar 2018.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.