101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 4

  •  
28-01-2019
  •  
leestijd 6 minuten
  •  
Vid wk 4

Clips van onder anderen Hef en 3robi

Tijdens week 4 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.  
Hef – De Wereld Is Van Jou FT. Kevin
In de releaselijst van maandag was al te lezen en horen dat Hef zijn nieuwe album ‘Koud’ de afgelopen week uitkwam, maar daar bleef het niet bij. Een van de tracks die erop verschenen was ‘De Wereld Is Van Jou’ met Kevin. Bij de tune verscheen ook een clip en die is nu te checken.

3robi – Wazabi
Een deel van de volgende track plus video was al te horen tijdens de Wilde Westen Megasessie die in December uitkwam bij 101Barz. Het betreft ‘Wazabi’, de track die op de naam komt van 3robi. Ook de clip is nu uit en te bekijken.
 
Frenna & Mula B – Viraal
De volgende track is een speciale. Lang werd er, vanwege een ‘beef’ tussen beide heren, niet meer verwacht dat Mula B en Frenna samen een track zouden maken. Toch was het de voorbije week zover en de uitkomst daarvan is ‘Viraal’.

De Fellas – Fuck Em
De Fellas kwamen onlangs met hun nieuwe album ‘Lang Leven De Flex 2’ Het was een vervolg op de eerste editie daarvan en een van de tracks op die lijst was ‘Fuck Em’. Op deze tune waren Frsh en Blow te horen en deze werd ook verfilmd. De heren namen shots in Engeland.

Ismo – Cash Draait FT. Riffi
Ook de volgende verfilming kwam voort uit een uitgebracht album. Het was Ismo die kort geleden zijn album ‘Gedachtegang’ dropte en daarop werkte hij onder anderen samen met Riffi. Samen met hem ontstond de track ‘Cash Draait’ en daarvan verscheen vorige week ook de clip.
 
Iliass – Countdown FT. D-Double
Tijdens 2018 was het behoorlijk stil van de kant van Iliass, rapper van Wilde Westen. In 2019 echter, trapt hij op muzikaal gebied al vroeg af. Hij zocht de samenwerking op met D-Double en samen kwamen zij tot ‘Countdown’.

Momi – Fuck De Trap
In 2018 bracht Momi niet veel muziek uit, maar wist hij in samenwerking met Kevin wel een goed beluisterde track te releassen. ‘Wavey’ was de naam van die track en nu is het tijd voor ‘Fuck De Trap’. Daarvan maakte hij ook een videoclip en die is nu te checken. 

Navi – Searching
Voor rapper Navi werd 2019 ook afgetrapt tijdens de afgelopen week. Hij sloot 2018 af met de track ‘Suïcide’ en opent het nieuwe jaar met ‘Searching’. Het betreft een solotrack en daarvan werd ook een clip geschoten.

Jayboogz – Streetlife FT. Era
Ook Jayboogz kwam de afgelopen week met nieuwe muziek naar buiten. Hij zocht de samenwerking op met Era en kwam met zijn eerste track van het jaar. ‘Streetlife’ is de naam van de release.

Childsplay & Sjaak – Tractor
Voor de volgende track plus videoclip gingen Sjaak en Childsplay een samenwerking aan met elkaar. Het betekent voor de rapper zijn eerste muziek van 2019 en dat werd meteen verfilmd. ‘Tractor’ is de naam van de tune.

Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie – FUEGO
De volgende tune is een samenwerking tussen liefst drie artiesten. Rockywhereyoubeen zocht Bizzey en Kraantje Pappie op voor een featuring en daaruit rolde de track ‘FUEGO’. Die werd ook geclipt en de uitkomst is nu te checken.

Kalibwoy, Jhorrmountain, Kempi & Dezz - Curadise
De track ‘Curaside’ betekent een samenwerking tussen zelfs vier artiesten. Kalibwoy, Jhorrmountain, Kempi en Dezz sprongen met z’n allen op de pokoe ‘Curadise’ en dat leverde een clip op die daar goed bij past.

Miggs De Bruijn – Plus
De volgende video is een verfilming van een tune die in 2018 al uitkwam. Als solotrack verscheen toen de track ‘Plus’ en Miggs De Bruijn bracht daar de voorbije week de video van uit.
 
DODO – Problemen
Ook Rotterdam Airlines is vertegenwoordigd in de lijst met video’s. Het was DODO die de afgelopen week een nieuwe video online zette en wel van zijn track ‘Problemen’.

Kid de Blits – Hallo
Kid de Blits bracht vorige week zijn album ‘Iglesias’ uit en daarbij verscheen ook meteen een videoclip. ‘Hallo’ is de naam van de eerste verfilming van het album.

Kosso – Gesignaleerd
De volgende videoclip is eveneens geschoten bij een al uitgekomen plaat. Kosso kwam met zijn ‘Kasttape, Vol. 1: King of the South’ en een van de tracks daarop was ‘Gesignaleerd’. Nu, even later, kwam daarbij ook meteen de clip.

SXTEEN – Ik Hou Van Jou
2018 eindigde voor SXTEEN met de track ‘Voorgoed 2’ en inmiddels is ook 2019 alweer geopend. ‘Ik Hou Van Jou’ is de naam van zijn nieuwste tune en daarbij verscheen ook een videoclip.

Ir Sais – Enjoying The Sun
Ook Ir Sais komt voor in de lijst van uitgebrachte video’s. Hij kwam met een solotrack genaamd ‘Enjoying The Sun’ en besloot die pokoe direct te clippen.

Aliyah – Freak
Na ‘Rider’ was het ook voor Aliyah weer tijd om nieuwe muziek uit te brengen. Ze liet er geen gras over groeien, want van de track ‘Freak’ maakte ze ook meteen een clip.

Jurr – Grinden
De volgende track is er een die afkomstig is uit het hoge noorden van het land: Groningen. Jurr was eerder te horen in de ‘Grunchi Cypher’ en kwam nu met de videoclip van zijn nieuwste pokoe ‘Grinden’.

Donnie – Kwijt
Rapper annex grappenmaker Donnie kwam de afgelopen week ook met een nieuwe clip. Na in 2018 ‘Knalplanga’ uitgebracht te hebben, was het nu tijd voor ‘Kwijt’.

Alex Euro – Steenbok FT. Mell
Voor zijn nieuwe track ‘Steenbok’ ging Alex Euro recent een samenwerking aan. Hij zocht Mell op en samen schoten zij ook meteen de videoclip van de tune.

DirtySpriteGang – Selfmade/Enzo FT. Kinoh & Juiceman
De volgende clip bevat twee tracks in één. DirtySpriteGang ging voor de track ‘Selfmade’ de samenwerking aan met Kinoh en voor ‘Enzo’ vond het Juiceman. De videoclip is nu te checken.
 
Rasta G x Jason Futuristic – Hiss
Voor de track ‘Hiss’ sloegen de heren Rasta G en Jason Futuristic de handen ineen. Niet alleen kwam de audio ervan uit tijdens de afgelopen week, ook kwam de videoclip er meteen achteraan.
 
Gibbz100 – Gunman
‘Gunman’ is de volgende track in deze lijst. Gibbz100, die nog altijd voor zichzelf werkt, kwam terug met nieuwe muziek en verfilmde dat meteen. De uitkomst is nu te zien op YouTube.

Marassa – Goddes Feel
Marassa is druk bezig met het timmeren aan de weg. Met haar nieuwste track, ‘Goddes Feel’, bracht ze pas haar derde track uit, maar daarvan schoot ze ook direct een videoclip. Het resultaat is sinds vorige week te checken!
 
Bouzzy – Hayati
Bouzzy verliet het jaar 2018 met zijn track ‘Schets’ als meest nieuwe release en opent het nieuwe met ‘Hayati’. Het betreft een solotrack waarvan ook de clip te checken is.

Viccens & Eijer – Bags
De volgende track is er een die afkomstig is van het SLE VXF album ‘Limbabwe’. Viccens en Eijder kwamen samen tot de track ‘Bags’ en inmiddels is voor een ieder daar ook de videoclip van te checken.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.