101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 3

  •  
22-01-2019
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Hef Vid Wk 3

Onder anderen Hef en Snelle verschijnen in video's

Tijdens week 3 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.  
Hef – Niks
Met de aankondiging van zijn album ‘Koud’ voor 25 januari moet de eerste maand van 2019 die van Hef worden. Eerder verscheen ‘Dealers Uit De Buurt’ al en tijdens de afgelopen week kwam de tweede tune uit: ‘Niks’. Bij de tune verscheen ook een video bij de rapper thuis.
 
Snelle – Scars
De volgende clip past goed bij de huidige tijd van het jaar. Onlangs bracht Snelle zijn album ‘Beetje Bij Beetje’ uit en nu is het tijd voor het verfilmen van tunes. De eerste, ‘Scars’, vindt plaats in een sneeuwlandschap en is nu te checken.
 
KM & Chivv – Young Patron
KM van SFB en Chivv van SBMG besloten een samenwerking aan te gaan, welke uiteindelijk naar buiten zou komen onder de naam ‘Young Patron’. Inmiddels werd deze ook geclipt en die videoo is nu te checken.
 
D-Double & Valsbezig – I Like That
De volgende track is een combinatie van de rauwe rap van D-Double en de melodieuze klanken van Valsbezig. De track die daaruit kwam heet ‘I Like That’ en daarbij werd ook een videoclip geschoten.

Djaga Djaga – Ride Or Die
Djaga Djaga is voor nu nog in hechtenis, maar dat houdt hem niet tegen om muziek te maken. Ditmaal komt hij, net als bij ‘Best Friend’, met een pakkende hook en daaromheen rap zoals we dat van hem kennen. Ook de clip verscheen.
 
Knaller – Wat Is Er FT. Boegie
Niet lang geleden was Knaller nog te horen tijdens de Wilde Westen Megasessie bij 101Barz, maar nu keert hij terug met eigen muziek. Onder de naam ‘Wat Is Er’, dropt hij een solotrack, welke ook werd verfilmd.

Afrobros, Trobeats, Djahboy & Justice Toch – Pascul
Op dezelfde dag brachten de Afrobros zowel de audio als de videoclip van hun nieuwste tune ‘Pascul’. Het betreft een samenwerking met Trobeats, Djahboy en Justice Toch en die is nu te checken.

Metz - Versace Boyz FT. DirtyDogz
De volgende track in de lijst komt van een rapper die al lang actief is in de Nederlandse rapgame, Metz. Hij ging de samenwerking aan met DirtyDogz en samen kwamen zij tot de track 'Versace Boyz'. Bij de tune werd ook een videoclip geschoten en die is nu te checken.

Tony Tony x BKO – Geen Optie
De volgende track met bijbehorende video is er een van TonyTony en BKO. De twee werkten samen op ‘Geen Optie’ en de afgelopen week kwam de videoclip naar buiten.

Anu-D – Scherp Blijven
Anu-D blijft bezig met het maken van muziek en na ‘Wejoo’ is het nu tijd voor zijn track ‘Scherp Blijven’. Die tune werd de afgelopen week ook verfilmd en de online wereld in gebracht.

Ballin30 – 5 Doezoe
Eerder zag je de videoclips al van Ballin30 zijn clips ‘Shots Fired en ‘On My Way’ en nu is het alweer tijd voor de volgende. Zijn nieuwste single luidt ‘5 Doezoe’ en die is nu te bekijken en te beluisteren.

Skinny – Smoke FT. Dej
Onlangs verscheen Skinny zijn EP ‘Yellow Ranger’, waarop acht tracks verschenen. Een van die tracks heet ‘Smoke’, een featuring met Dej, en die besloten de heren te verfilmen.

Kid Tha 6 – Rings
In de laatste maand van het jaar 2018 verscheen Kid Tha 6 zijn EP ‘Dead Inside’, maar hij is nog niet klaar met de tracks op die plaat. ‘Rings’ was een van de nummers die erop te beluisteren was en daarbij schoot de rapper een videoclip die nu te checken is.

Safi – ODE
Ook voor Safi is het jaar 2019 begonnen op muzikaal gebied. In 2018 bracht hij onder andere zijn album ‘Bewust’ uit en dit jaar begint hij met een solotrack. ‘ODE’ is de naam en daarvan werd ook een clip geschoten.

Max x Frenchie B – On The Low
De volgende release is een samenwerking tussen twee artiesten. Ditmaal gaat het over Max en Frenchie B, die samen op de track ‘On The Low’ sprongen. Bij de tune verscheen een clip.

Lil Tony – Anders
De volgende tune in deze lijst is er een van een echte youngboy. Het is Lil Tony die met een track genaamd ‘Anders’ komt en daarbij ook een videoclip schoot. Er ligt nog een lange toekomst voor hem, dus houd hem in de gaten.

Zeno – Radar
Langzaam maar zeker druppelen de tracks van Zeno zijn komende EP ‘Balans’ binnen. Eerder konden we de track ‘Pieken & Dalen’ al horen en nu is het tijd voor de volgende: ‘Radar’. Bij dat nummer verscheen ook een clip.

Lil MG – Alles Of Niets
Ook Lil MG kwam de afgelopen week met nieuwe muziek. Hij trapt het jaar 2019 af met de track ‘Alles of Niets’, welke zowel op de streamingsdiensten als met video op YouTube verscheen.
 
IMMO – Je Bent de Shit
Van de kant van IMMO verscheen er tijdens het jaar 2018 helemaal niets op de streamingsdiensten, maar in 2019 trapt hij al vroeg af. ‘Je Bent de Shit’ is de naam en de clip daarvan verscheen ook meteen op YouTube.

T.Y x Stackz x Vk – De Pijp
De volgende track werd opgedragen aan de buurt van waar de artiesten vandaan komen: T.Y, Stackz en Vk uit ‘De Pijp’. De videoclip van het nummer speelt zich als vanzelfsprekend af in de wijk en daar zijn ze drie spittend te horen.

Andy VDM – Orgi
Eerder hoorden we de track ‘Bad And Boujee’ van Andy VDM, maar hij is alweer terug. ‘Orgi’ is de naam van zijn volgende en nieuwste tune en daarbij verscheen tevens een videoclip.
 
Grimreaperinjapanese – Gutter
De volgende track komt met een anime-videoclip. Grimreaperinjapanese bracht de voorbije week de tune ‘Gutter’ uit en die is nu te checken.
Badboygoodvibes – Soms
Een paar dagen voor de release van zijn nieuwe track ‘Soms’ bracht Badboygoodvibes de trailer van videoclip al naar buiten en een paar dagen later was het een feit: de release van het nummer. De videoclip is nu te checken op YouTube.

Meer over:

#video, #magazine
Delen: