101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle video's van Week 2

  •  
14-01-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Thumb Header Vid Wk 2

Boef, JoeyAK, Young Ellens en Sevn Alias in één clip

Tijdens week 2 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.  
Boef – SVP FT. JoeyAK, Young Ellens & Sevn Alias
Boef bracht onlangs zijn EP ‘93’ uit, waar hij de afgelopen week tevens drie nieuwe tracks aan toevoegde. Een van de tracks die er al eerder opstond, is ‘SVP’, een samenwerking met JoeyAK, Young Ellens en Sevn Alias. Eerder werd ‘Terug naar Toen’ al verfilmd, nu is het tijd voor de volgende.

Lijpe – Fastlife
Wanneer er iets van Lijpe verschijnt zijn de oren gespitst en dat is in 2019 niet anders. De rapper uit Utrecht opent het jaar met de track ‘Fastlife’, waarbij hij meteen ook een videoclip laat verschijnen.

MocroManiac – Smoke
In het releaseoverzicht dat eerder vandaag al op de site verscheen viel te lezen dat MocroManiac vier nieuwe tracks toevoegde aan zijn album ‘MANIAC’. Niet alleen deed hij dat, ook besloot hij één van die vier meteen te verfilmen. ‘Smoke’ is de track waarbij een clip verscheen.

De Fellas (Frsh, Geechie & Brasco) – Nu Meteen
Ook De Fellas konden na het droppen van ‘Lang Leven De Flex 2’ niet achterblijven wat videoclips betreft. De eerste track van hun nieuwe werk waarbij een videoclip verschijnt heet ‘Nu Meteen’, maar mogelijk volgen er nog snel meer.
Bizzey – DRUP FT. Kraantje Pappie, Jonna Fraser
De volgende videoclip komt bijna in de buurt van een film. Bizzey werkt samen met Kraantje Pappie en Jonna Fraser op de track ‘DRUP’. De videoclip duurt zes minuten, waarin ook voor Nienke Plas een grote rol is weggelegd.
Webb & Bartofso – Vitesse
Er vond de afgelopen week nog een samenwerking plaats die we al eerder zagen. Het zijn Webb en Bartofso die de handen in elkaar slaan om een nieuwe track plus bijbehorende videoclip tot een success te brengen. ‘Vitesse’ is de naam, Frans voor snelheid.

Monsif – Zeg Me
Waar je bij de naam Monsif tegenwoordig vooral denkt aan zijn werk als producer, is hij nog altijd meer dan dat. Ook zijn eigen carrière als rapper mag niet stil blijven staan en daarom verscheen er vorige week een nieuwe tune met bijbehorende video. ‘Zeg Me’ is de naam van de track waarvan de clip zich afspeelt in LA.

Mario Cash – Better
Mario Cash is heden ten dage veel te horen in samenwerking met de leden van CashCity, maar ook solo blijft hij zijn reputatie voortzetten. De afgelopen week was het tijd voor een nieuw nummer, waarbij hij ook een clip uitbracht. ‘Better’ is de naam.

Ismo – Niet Voor Mij FT. Madina
Waar we het net nog hadden over LA als bestemming, vindt de volgende clip plaats in een heel ander landschap. Ismo sloeg zijn handen ineen met Madina om samen een nieuwe track te maken. De uitkomst daarvan is ‘Niet voor Mij’ en de clip speelt zich af in een sneeuwlandschap.

Jacin Trill – F.A.C.T.S. FT. Henkie T
De volgende track met daarbij een verfilming is er een van Jacin Trill. Hij ging de samenwerking aan met Henkie T van SBMB en daaruit kwam de tune ‘F.A.C.T.S.’. In de videoclip die erbij verscheen laat Jacin niet alleen zijn muzikale skills horen, maar ook zijn dansmoves zien.

Kid de Blits – Dit Seizoen
Ook Kid de Blits is terug met nieuwe muziek. Nadat hij 2018 eindigde met de track ‘Controlla’, is het nu tijd voor ‘Dit Seizoen’. Niet alleen liet hij de audio ervan los, ook een bijbehorende videoclip verscheen daarbij.

7 A.R.T.S. – Wekker FT. Chef & R.Kay
Niet lang geleden vond de release van het ‘7 A.R.T.S. Writerscamp Pt. 2’ album plaats, het werk van het label van good old R.Kay. De afgelopen week volgde daar ook een clip bij, toen R.Kay en Chef de video van ‘Wekker’ dropten.
 
Dani Apeldoorn – De Bodem FT. Bahadir
Dani Apeldoorn laat er in het jaar 2019 geen gras over groeien. Hij opende het nieuwe jaar met de track ‘2K19’ en nu is het alweer tijd voor de volgende tune met bijbehorende video. ‘De Bodem’ is de naam van zijn nieuwste werk.

Yung Internet – Vies FT. Dio
Voor hun nieuwste video schakelde de heren van Yung Internet een al wat bekendere naam in. Het is Dio die de rapformatie bijstaat in hun nieuwste track én video: ‘Vies’.

Yung Noodle – Dinomistic Drop FT. Rey Tranquilo
Ook Yung Noodle kwam de afgelopen week terug met nieuwe muziek. Hij ging de samenwerking aan met Rey Tranquilo, wie in 2018 nog Talent van de Maand was bij 101Barz, en maakte de track ‘Dinomistic Drop’.
DK2 – Gokje Wagen
In 2015 verscheen er met ‘HYPE!’ eerder al iets van de rapper DK2, maar daarna bleef het op muzikaal vlak stil. In 2019 lijkt het tijd om de draad weer op te pakken. De afgelopen week kwam DK2 met zijn nieuwste track, ‘Gokje Wagen’.
 
Ginger – Papa FT. Mirthe
Onlangs nam Ginger nog deel aan The Voice Of Holland, daarna tekende hij bij het label van Mr. Probz en nu is het al tijd voor een tune. ‘Papa’ is de naam van zijn eerste track.
Rody Delorean – Peligroso
Van Rody Delorean verscheen in 2018 geen enkele track op de streamingsdiensten, maar hij is nu terug. Hij bracht zijn nieuwe track ‘Peligroso’ uit en daarbij kwam meteen een nieuwe videoclip.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.