101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 17

  •  
29-04-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
fd

Met o.a. Idaly, Kingsize, D-Double, Kempi, DØS en veel meer.

Kempi – Oompie Keke
Kempi heeft zijn langverwachte album ‘Oompie Keke’ vorige week gedropt. Het album telt 18 tracks en bevat heel veel samenwerkingen van o.a. E. Girgori, Jermaine Niffer, Flori Del Pino, Kris Salvathore, Winne, Scovic, Gianski, Melissa Lopes, Anouk, Wende en Yessy Yasmeen. Check ’t album hieronder.
Idaly – Idaly
Idaly heeft al meerdere EP’s gedropt maar afgelopen vrijdag was het tijd voor zijn debuutalbum. Het album telt 15 tracks en samenwerkingen met Jandro, Josylvio, Famke Louise, Adje, 3robi, Bokoesam, Navi, Emms, Frenna, SFB, Ronnie Flex en Bizzey. 
Kingsize – Lang Leven De Koning
Kingsize zijn langverwachte album ‘Lang Leven De Koning’ gedropt. Hij werkte er al langer naar toe met de tracks ‘Intro’, ‘Weg’, ‘Rare Wereld’, en ‘Flex’. Op de plaat staan bijdrages van Murda, LouiVos, 3robi, Bartofso, Scarface, Hef en Gers Pardoel. Check de 15 tracks hieronder. 
D-Double – Cash Fetisj
D-Double heeft zijn nieuwe project gedropt. De EP volgt de release op van zijn debuutalbum ‘Nood Breekt Wet’. ‘Cash Fetisj’ bevat 9 tracks en bijdrages van ValsBezig, Kevin, Snelle, Broertje, Sevn Alias, Henkie T, Hef, Djezja en Djaga Djaga. Check het project hieronder.
DØS - FunX EP
DØS deed mee aan FunX cloud en won die competitie. Vorige week heeft hij alle tracks die hij daar performde als EP gedropt. Check 't hier!
Alex Euro – Baby Goat
Alex Euro dropte laatst de tracks ‘Roep Me’ en ‘Money Transfers’ en nu is het tijd voor zijn EP ‘Baby Goat’. De plaat telt 9 tracks en bijdrages van Mell, 4SHOBANGERS, Palenkobeatz, Bravs, Riico en Rawroets. Check ’t hieronder.
Elijah Waters – Centerfold
Na zijn EP ‘I Cried When My Dog Died’ is het tijd voor de mini-EP ‘Centerfold’. Check de drie tracks hieronder.
Scepto – De Passage
Scepto heeft zijn EP ‘De Passage’ gedropt. Check het project hieronder.
Zack Ink – Heet
Zack Ink is voornamelijk bezig met het pushen van zijn artiesten maar liet afgelopen week ook een solotrack los. Check ’t hieronder.
Spacekees – Luchtig.mp3 Ft. Kleine Jay, Free Mowgli & Yung Petsi.
Bruur Baloe heeft de track geproduceerd. Check ‘t nummer hieronder. 
Frenna – Dat Is Mijn Kind Niet Ft. André Hazes Jr.
Frenna beloofde bij de Edisons dat hij een samen werking met André Hazes Jr. zou droppen en afgelopen week was het zo ver. Check ‘Dat Is Mijn Kind Niet’ hieronder.
Ajay – Van Mij & Kans
Ajay dropt twee tracks tegelijk. Check ‘Kans’ en ‘Van Mij’ hieronder.
Dope D.O.D – Give Me Your Life
Dope D.O.D. heeft nieuwe track gedropt en ze geven hun mening over soundcloud rappers.
Ricks – Blakka Ft. Illeh & SID
Ricks heeft al lang niks van zich laten horen maar brengt daar verandering in met de track ‘Blakka’. Check de track met Illeh en SID hieronder.
Harra – Oh My Ft. Ichel
Harra is terug met een nieuwe track in samenwerking met Ichel. Check ’t hier. 

Meer over:

17, alle, #magazine, week, veidos
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.