101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Video's van Soufiane Eddyani, Mula B, Ares en meer

  •  
07-01-2019
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Ares

Alle video's van Week 1

Tijdens week 1 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.  
Soufiane Eddyani – Amigo FT. Mula B
De eerste videoclip in de lijst is een samenwerking die plaatsvond tussen de Belgische artiest Soufiane Eddyani en Mula B. De naam van de track is ‘Amigo’ en de audio plus video daarvan is nu te checken.

Ares – Bed Peace
Het is alweer een tijdje geleden dat Ares zijn album ‘Alice’ dropte en over de afgelopen tijd bracht hij daarvan al meerdere video’s uit. De afgelopen week was het de beurt aan ‘Bed Peace’ en die is nu te checken.
 
Rafello – U Mad FT. Woenzelaar, Flow de Wolf & Jermaine Niffer
Rafello kwam recent nog langs in de studio van 101Barz en daar maakte hij indruk. Tijdens de voorbije week was het weer tijd voor nieuwe muziek van zijn kant. Op 'U Mad' werkte hij samen met Woenzelaar, Flow de Wolf en Jermaine Niffer en daarbij verscheen ook een videoclip.
Pinas – Niet Belangrijk Meer
Ook Pinas begint 2019 met veel vuur. De rapper was in 2018 zowel binnen als buiten de studio meermaals muzikaal te horen en dat gaat nu vrolijk verder. ‘Niet Belangrijk Meer’ is de naam van zijn nieuwste tune met bijbehorende video.
 
Kosso – Bij Mij FT. Dorentina
De volgende track is een samenwerking tussen Kosso en zijn vrouw Dorentina. De twee namen samen de track ‘Bij Mij’ op en daarbij verscheen inmiddels ook de videoclip.

Chip Charlez – Roof FT. DODO
Tijdens de laatste maand van het vorige jaar bracht Chip Charlez zijn maxisingle ‘Lobi & Vibes’ nog naar buiten, een drie tracks tellend project. Eén van de tunes die erop stond was ‘Roof’, welke in samenwerking met DODO werd gemaakt. Van die track verscheen nu ook de clip.
 
Dani Apeldoorn – 2K19
Dani Apeldoorn, bekend als freestyle-rapper, bracht de afgelopen week zijn videoclip bij de tune ‘2K19’ uit. De track is onderdeel van zijn komende project, de maxisingle ‘Bodem’ die op vrijdag 11 januari verschijnt.

Bres – Drip
De volgende videoclip in de lijst iis er een van Rotterdam Airlines. Het is Bres die zijn nieuwe track plus video de afgelopen week de online wereld in bracht. De naam van de tune luidt ‘Drip’.
Ruud Sosa - Andere Tempo FT. Bolle Sevengang & Rello4011
Van Ruud Sosa werd op de streamingsdiensten nog niets vernomen, maar op YouTube is hij al wel bezig. 'Andere Tempo' is de naam van zijn nieuwe track, waarop hij samenwerkt met Bolle Sevengang en Rello 4011.

Grunchy Cypher #2: Jurr, Quitos, Gevv, Macho, GP NE9EN7EVEN & Jaiz
Ook het hoge noorden moet gerepresent zijn in deze lijst. Vanuit Groningen verscheen de afgelopen week een nieuwe ‘Grunchy Cypher’, namelijk het tweede deel. Je hoort en ziet Jurr, Quitos, Gevv, Macho, GP NE9EN7EVEN en Jaiz.
 
Young B – Laydown
Ook vanuit België verscheen de afgelopen week een nieuwe track. Rapper Young B bracht de release van ‘Laydown’ en liet daarbij ook meteen een video los.

King Yagri – Buck Dat
King Yagri is de voorbije maanden geregeld terug te vinden in de lijst met nieuwe muziek en dat zet zich ook in 2019 voort. Ditmaal komt de rapper met de track ‘Buck Dat’ en daarmee komt ook direct een videoclip.

Wouter – Excuses
Aan het einde van het vorige jaar dropte Wouter zijn plaat ‘WHQ’. Nu, aan het begin van het nieuwe jaar is het tijd voor een nieuwe verfilming. De track ‘Excuses’ is aan de beurt.
 
Nabiltime – Wekker
De volgende tune gaat over een veelvoorkomend fenomeen: de vaste struggle in de ochtend van de wekker. Onder die naam, ‘Wekker’, bracht Nabiltime onlangs een track plus videoclip uit.

ADV – No Way/Street Lights
Op muzikaal vlak hoorden we alweer een tijdje niets van ADV, maar hij is back. ‘No Way/Street Lights’ is de naam van zijn nieuwe video.

Suilju – Flex
De laatste in de lijst is een van de nieuw getekenden bij het label ‘Burning Fik’ van Faberyayo en Abel. Een tijdje geleden kwam hij met zijn debuut-EP ‘Season 1’ en daarop stond onder andere de track ‘Flex’. De voorbije week bracht Suilju daarvan de videoclip uit en die is nu te checken.

Meer over:

#video, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.