101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle Releases van Week 8

  •  
26-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
snert

Met Ares, Kingsta, Bokoesam, LenBulls en meer

Bokoesam – Nachtvlinder Deluxe
Bokoesam voegde vijf tracks toe aan zijn album ‘Nachtvlinder’. De tracks bevatten samenwerkingen van Jiri11, Youngs Ellens, Esko, Jacin Trill en meer. Beluister de tracks hieronder.
Kingsta & Lil Flan$ - Darkskinflans
Kingsta en producer Lil Flan$, die ook rapt, werken samen voor de mixtape 'Darkskinflans'. De tape bevat 11 tracks en gastbijdrages van Kunch Sosa, Lukovicc, Viccens en Eijer.
Glades – Onderscheiding
DJ en producer Glades heeft zijn debuut EP ‘Onderscheiding’ online gezet. Het project telt 8 tracks en samenwerkingen van o.a. 3Robi, Lijpe, Ismo, Soufiane Eddyani, Mula B en meer. Check de EP hieronder.
LenBulls – Nelly Bravitz
Het is even stil geweest rondom Lenbulls maar deze week is hij terug met zijn nieuwe EP ‘Nelly Bravitz’.  De EP telt 8 tracks, check ’t hieronder.
Ares – Rolling Stone
Ares uitte vorige week zijn ontevredenheid over Spotify maar met een tweet en de track ‘Rolling Stone’ laat hij weten dat hij ze zijn respect weer hebben. Luister ‘Rolling Stone’ hieronder. De track is geproduceerd door Ares en Skiba. 
Kingsize - Weg Ft. Louivos
Kingsize is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn album 'LLDK'. Hij dropte de indrukwekkende video van 'Intro' en nu is het tijd voor een nieuwe track. Beluister 'Weg' met Louivos hieronder. 
Delivio Reavon, La$$a & Mr. Ontspannen – Hans Betaalt De Schade Ft. SBMG
Het drietal vraagt SBMG om hulp voor de track ‘Hans Betaalt De Schade’. Beluister de track hieronder.
Gotu Jim & Baby Boys – Oranje Etiket
Gotu Jim en Baby Boys vallen allebei onder het label van Faberyayo en Abel genaamd ‘Burning Fik’. Samen brengen ze de track ‘Oranje Etiket’ uit.
Flakes ZQ – Moe
Flakes ZQ heeft zijn nieuwe track ‘Moe’ online gezet. Check de track hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.