101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle Releases van Week 6

  •  
12-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
grea

Met Manolo, WAWA, NoFees, FMG, Sevn en meer

Tijdens Week 6 van 2019 is er weer nieuwe muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug. 
Gucci Ghost – Zwemmen Met de Haaien
Gucci Ghost bracht in 2018 zijn eerste EP ‘Aan Tafel’ uit en is nu terug met de EP ‘Zwemmen Met de Haaien’. Beluister het project hieronder.
Manolo – Born 2 Win
Vorig jaar liet Manolo al de track ‘Chivas’ los, en afgelopen week dropte hij de EP ‘Born 2 Win’. Voor zijn project heeft hij flink wat grote namen ingeschakeld. Hij wordt bijgestaan door Lijpe, Kosso en Vic9. De EP telt 7 tracks.
Gianski – Poncho
Afgelopen vrijdag dropte Gianski zijn tweede EP ‘Poncho’. De EP telt zeven tracks en gaat onder meer over de ziekte die hij overwon. Beluister het hieronder.
FMG & Dave Roelvink – Heisa
Dave Roelvink en FMG werkten al vaker samen maar deze keer droppen ze een volledige EP. De EP heet ‘Heisa’ en ze worden bijgestan door Royki, Kya en Bryan Mg. Check de EP hieronder.
Sevn Alias – Big Man Ft. Mula B & Bottom Ft. JoeyAK
Sevn dropt vandaag twee tracks tegelijk. Beide tracks bevatten een gekke samenwerking. Zowel Mula B en JoeyAK werken samen met Sevn voor de tracks. Check ze hieronder.
Losse tracks
WAWA – Het Kan Lukken
De uit België afkomstige WAWA is terug met de track ‘Het Kan Lukken’. De productie staat op naam van Avenue, die ook voor de productie van de Avalon cyphers zorgde. Check de track hieronder.
Ordio Mareno & Offwhite – Sex U Up Ft. Gio & YOUNGBAEKANSIE
Het viertal werkt samen voor de track ‘Seks U Up’. Check het resultat hieronder.
Spijk – We Komen Binnen
Na zijn eerste single ‘Guap’, is Spijk terug met zijn tweede track ‘We Komen Binnen’. Check de track hieronder.
AMY MIYÚ – Yea X2 Ft. Finesselande
FINESSELANDE en AMY MIYÚ werkten eerder al samen op het album van FINESSELANDE. Die samenwerking beviel blijkbaar want ze droppen nu de track ‘Yea X2’. Check het hieronder.
NoFees – TRAININGSPAK
NoFees was al te zien in 101Barz sessie van Chivv en is gesigned bij Un4gettablemusic, het label van Chivv. In de sessie deed hij al een deel van de track, en vandaag dropt hij de volledige track.
Delen: