101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 50

  •  
17-12-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Thumb Rel Wk 50

Mr. Polska en Fatah brengen hun nieuwe EP

Tijdens week 50 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Mr. Polska – De Sloper (EP)
Na eerder al een albumsampler uitgebracht te hebben kwam Mr. Polska later vorige week met zijn EP ‘De Sloper’. Het werk zat er al langer aan te komen en kent negen tracks.
Fatah – Kwalijke Zaak (EP)
Ook Fatah kwam vorige week met een nieuwe EP. De rapper kent daarop samenwerkingen met enkele gevestigde namen als Lijpe en Josylvio.


Dashaeno – Over De Grens (EP)
‘Over De Grens’ is de naam van de EP die Dashaeno vorige week uitbracht. Eerder dit jaar bracht hij zijn album ‘Lood Voor in de AMG’ nog uit, maar op de nieuwe EP zijn weer vijf nieuwe tracks van hem te horen.
T.Dutty – Duttyvelli (EP)
Na ‘Plaats Delict’ was het ook voor T.Dutty tijd voor een nieuwe EP. Vorige week kwam die er onder de naam ‘Duttyvelli’, waarop negen tunes te horen zijn.
Tastic – Gevoelige Snaar (EP)
Eerder was de videoclip van de track ‘Xrated’ al te zien, maar tijdens de afgelopen week verscheen de track óók op de nieuwe EP van Tastic. De naam is ‘Gevoelige Snaar’ en naast ‘Xrated’ zijn daar nog acht tracks op te horen.
Johnny 500 – Tringeling (Maxisingle)
Johnny 500 dropte de afgelopen week niet een, maar twee singles. Op zijn maxisingle verscheen naast ‘Tringeling’ ook de track ‘Akka’.
Losse tracks
Mennoboomin – Finishline
In de loop van oktober bracht Mennoboomin zijn laatste EP genaamd ‘Ruby’ uit. Tijdens de voorbije week was het tijd voor hem om weer met nieuws te komen en dat deed hij met ‘Finishline’.
Jairzinho – Laat Maar Waaien FT. Cyriel
Ook Jairzinho blijft actief met zijn muziek en dat was ditmaal niet anders. In samenwerking met Cyriel verscheen de tune ‘Laat Maar Waaien’.
Des Finesse & KC – POPSICLE
Des Finesse en KC brachten de afgelopen week ook een nieuwe track naar buiten. De naam van de nieuwe tune is ‘POPSICLE’.
Harry Femer – Geloof Mij
Recent kwam Harry Femer nog met de videoclip van de track ‘Verkeerds Gedaan’, maar daar laat hij het niet bij zitten. Tijdens de afgelopen week kwam hij alweer met een nieuwe track, genaamd ‘Geloof Mij’.
Servinio – Alles Zwart
Samen met rapper Desmond Read maakte Servinio onlangs de ‘Zevenachttien’ freestyle, maar ook solo verscheen vorige week nieuwe muziek van zijn kant. ‘Alles Zwart’ is de naam van de nieuwe track.
SID – Nieuwe Drugs
Ook SID komt weer met nieuwe muziek en ditmaal heet zijn nieuwste tune ‘Nieuw Drugs’. Een week geleden hoorde je hem met zijn dochter Nomaya op de track ‘Middleman’, maar ditmaal hoor je hem solo.
Bryan MG – Felicia
De volgende track is er een van een Belgische rapper. Een tijdje geleden kwam Bryan MG met zijn eerste EP ‘MGSEASON’ en nu is hij terug. ‘Felicia’ is de naam van zijn nieuwe track.
Luna Mae – Leave Me Alone FT. Drummakid
Terwijl Luna Mae eerder dit jaar kwam met de tracks ‘Special Friend’ en ‘Scintilla’, is ze nu terug met een samenwerking met Drummakid. ‘Leave Me Alone’ is de track die daaruit kwam.
K1D – K1DS WORLD
Ook K1D kwam de afgelopen week met nieuwe muziek. Eerder hoorde we hem op de track ‘Her Song’ en nu is hij terug. ‘K1DS WORLD’ is de naam van zijn nieuwste tune.
Pletnum & KREAM – Vanavond FT. Dwayne Rebz
Het duo Pletnum en KREAM kwamen vorige week ook met nieuwe muziek. Eerder in 2018 werkten ze al samen op ‘Kapers Aan De Kust’ en nu was het tijd voor ‘Vanavond’, waarop ook Dwayne Rebz te horen is.
Romeo Donk – Even Voor Mij
De volgende track is geïnspireerd op een Nederlandse hit. Frans Bauer zijn ‘Heb Je Even Voor Mij’ vormde de inspiratie voor Romeo Donk voor zijn nieuwste track. ‘Even Voor Mij’ is de naam.
Gil & Megas – Leef The Life
Momenteel werken Gil & Megas aan hun EP ‘Het Gaat Beter’, maar in aanloop daarnaartoe laten ze hun fans niet met lege handen. De afgelopen week kwamen ook zij dus met een nieuwe track, genaamd ‘Leef The Life’.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: