101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 5

  •  
04-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Header

Met Digitzz, Viccens, Tads Tots en meer

Tijdens Week 4 van 2019 is er weer nieuwe muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.  
Tads Tots – ANTI-FU  
Tads Tots heeft zijn eerste soloproject gedropt. Het project telt 10 tracks en samenwerkingen met Narco Polo, Ray Fuego en KC.
Viccens – Vlammenzee 
Viccens dropt zijn tweede project. Het project telt zeven tracks en veel samenwerkingen met o.a. Adje. Check het project hieronder!
na$i – Nomoneynasi
na$i dropt zijn nieuwe tape Nomoneynasi. Het project telt 9 tracks en is hieronder te beluisteren.
Digitzz – Oh My Fro
Digitzz staat naast rappen ook bekend om zijn gigantische afro, de naam van het album ‘Oh My Fro’ is dan ook een logische keuze. Het album bevat 10 tracks en 3 samenwerkingen, waaronder Braz.
Eijer – Probleem (Album)
Eijer heeft zijn nieuwe project 'Probleem' gedropt. Check hiet hieronder. 

 
Chauw Yaw – 2903 (EP)
Chaun Yaw heeft getekent bij Current, het label van Murda. Vandaag dropt hij z’n eerste project. De drie tracks zijn hieronder te beluisteren.
Losse tracks  
Dé Panama & Jairzinho – Mon Chéri
Jairzinho dropt morgen zijn nieuwe 101Barz sessie, maar heeft in de tussentijd ook weer een liefdesliedje gedropt. Het nummer is een samenwerking met Dé Panama.
Gil & Megas, T. Dutty & Wakeem – Space
Gil & Megas werken samen met Wakeem en T. Dutty voor hun nieuwe track ‘Space’. Check de track hieronder.
Amg Domina – Tom & Jerry 
Na de releases van ‘Genoeg Als Jij’ en ‘Allang’ is AMG Domina terug met de track ‘Tom & Jerry’, je kunt de track hieronder checken.
Rambo & Dj Kaan Deniz – DANGALAS
Na zijn laatste track ‘Snelle Jelle 3.0’ is Rambo terug met zijn nieuwe single ‘DANGALAS’ in samenwerking met Dj Kaan Deniz.
DØS - Demønisch
Demønisch is de nieuwe release van DØS. Check de track hieronder!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.