101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 48

  •  
03-12-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Release week 48

Kempi, Sevn Alias, Lucass en Kraantje Pappie blijven bezig

Tijdens week 48 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP’s

Kraantje Pappie – Daddy (Album, zes nieuwe nummers)
Een tijdje geleden verscheen Kraantje Pappie met een nieuw album genaamd ‘Daddy’. Wie dacht dat het daarbij zou blijven, komt bedrogen uit. De rapper bracht nog zes tracks uit en voegde die allen toe aan zijn werk.

Kempi – CuraSaus (EP)
Good old Kempi blijft druk bezig. Hij begeleidt artiesten in zijn Kempi College en ging recent op schrijverskamp naar Curaçao met verschillende artiesten van daar. Uit die inspanning verscheen de voorbije week zijn nieuwste EP genaamd ‘CuraSaus’

Rooks – Rolex Rooks (EP)
Ook uit Groningen verscheen vorige week een nieuwe EP. Het gaat over de nog opkomende rapper Rooks die zijn plaat ‘Rolex Rooks’ uitbracht.

Steady – Balans (EP)
Rapper Steady dropte de voorbije week zijn EP ‘Balans’. Er staan zes nummers op zijn werk, waaronder een samenwerking met Nino op ‘Niet Beloofd’.

MC Lost – Jij Abc, Ik Apc. (EP)
Twee weken geleden liet MC Lost de tracklist van zijn nieuwe EP al los en de voorbije week was het moment van het releasen daar. De EP bestaat uit zes nummers en kwam uit onder de naam ‘Jij Abc, Ik Apc.’.
Losse tracks
Sevn Alias – Blijven Rennen FT. Lucass
Vorige week maakte Sevn Alias bekend dat hij Lucass officieel heeft getekend bij zijn 1OAK-label en dezelfde week brachten de twee een gezamenlijke track uit. ‘Blijven Rennen’ is de naam van de featuring.

De Fellas – Playboi FT. Frsh & Geechi
Van de kant van De Fellas verscheen vorige week een nummer die het ook goed zal doen in de club. Frsh en Geechie zijn te horen op de track ‘Playboi’, welke ook op ‘Lang Leven De Flex 2’ zal verschijnen.

Zack Ink – Vuur
Kortgeleden werkte Zack Ink nog samen met Benaissa op de track en in de videoclip van ‘Plans For You’. De rapper is nu terug en verscheen met de tune ‘Vuur’.

F1rstman – Shakira
Van F1rstman is al bekend dat zijn muziek vaak tot de clubs reikt. Gezien de titel van zijn nieuwe track, belooft hij daaraan een vervolg te worden; ‘Shakira’.

Kosso – Goud
Ook Kosso blijft druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Na zijn album ‘Beti’ en de track ‘Ooit Heb Ik Een Mil’, is hij alweer terug met nieuwe muziek. ‘Goud’ is de naam van de tune.

Desmond Read – Thong Song
Een kleine maand geleden verscheen Desmond Read zijn EP genaamd ‘SCORPIO’ en nu is hij terug met nieuwe muziek. De naam van zijn nieuwe track is ‘Thong Song’.
 
SID – Flyy
Ook deze week verschijnt SID weer terug in de lijst van de wekelijkse releases. Vrijwel wekelijks dropt de rapper een nieuwe track en deze week is dat het nummer ‘FLYY’.

Sammie Sedano – Snelle Jongen
Sammie Sedano dropte de afgelopen week alweer zijn twee single die deel uit zal gaan maken van zijn EP ‘Andere Mens’. Eerder was het ‘100 Man’, ditmaal ‘Snelle Jongen’.

K1D – HER SONG
Vroeger in 2018 dropte K1D zijn ‘Peter Pan Syndrome’-EP uit en nu is hij dan terug met nieuwe muziek. De naam van zijn nieuwste track luidt ‘HER SONG’.

Lil MG – Plaats Delict FT. Onin
De volgende uitgebrachte track betreft een samenwerking. Rapper Lil MG ging een featuring aan met Onin en daaruit kwam de tune ‘Plaats Delict’.

L CIANO – Alle Tijd
Kortgeleden vonden de releases van L CIANO zijn tracks ‘Day & Night’ en ‘In Die Vibe’ nog plaats en nu is het alweer tijd voor het volgende nummer. ‘Alle Tijd’ is de naam van de track die sinds vorige week te beluisteren is.

Quique – Fria
Quique is nog maar amper bekend, maar deed al wel een cover op het nummer ‘Merry’ van Bizzey. Vorige week verscheen zijn eerste eigen single genaamd ‘Fria’.

T. Milan - Prijs
Van de kant van T. Milan verscheen vorige week zijn derde track van het jaar 2018. Na eerder ‘Tambourwina’ en ‘Alles op Alles’ is het nu tijd voor ‘Prijs’.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: