101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 46

  •  
19-11-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Thumb release Week 46

DØS met grote samenwerkingen, Frenna dropt nieuwe hit

Tijdens week 46 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's

DØS – 2 Is Beter Dan 1
De eerste plaat in deze lijst is er een van DØS. De rapper was eerder in 2018 al druk bezig met singles als ‘Ganjah’ en ‘Geen L’s en komt nu met een EP. Onder de naam ‘2 Is Beter Dan 1’ verscheen deze, waarop ‘Geen L’s’ met Crooks ook te horen is.

Desmond Read – Scorpio (EP)
De naam van Desmond Read is een veel terugkerende dezer dagen. Na zijn eerdere EP’s ‘BALANS’ en ‘PUUR’ komt hij nu alweer met de volgende. ‘SCORPIO’ is de naam ditmaal, welke vijf tracks kent.

Ajay – 2 Wegen (EP)
De derde EP die vorige week gedropt werd, was er een van Ajay. Na eerder in 2018 ‘Motion’ uitgebracht te hebben, was het nu tijd voor de plaat ‘2 Wegen’.
 
Yahreev – Onder Ogen (EP)
Rapper Yahreev besloot afgelopen week zijn debuut-project te droppen. Onder de naam ‘Onder Ogen’ verscheen een negen tracks tellende lijst.

Gotu Jim – Tweede Klas (EP)
Voor Gotu Jim was het de voorbije week tijd voor zijn debuut-EP. De plaat telt zeven tracks en kwam uit onder de naam ‘Tweede Klas’.
Losse tracks
Frenna – Freak In The Weekend FT. Priceless
Frenna scoort de laatste tijd hit na hit en gaat nu voor een volgende. In samenwerking met mede SFB-lid Priceless bracht hij vorige week ‘Freak In The Weekend’ uit.

Kraantje Pappie – Arbeidersklasse PT. II
Over de volgende track verscheen vorige week al het een en ander tijdens de Throwback Thursday. Het eerste deel van ‘Arbeidersklasse’ performde Kraantje Pappie mede in de 101Barz studio en afgelopen vrijdag verscheen editie nummer twee van de track.

Cashcity – Finesse FT. Mario Cash, Xony, Wittie & Crystal Chanay
Het label CashCity is momenteen bezig met een EP van het label. Afgelopen week werd door Mario Cash, Xony, Wittie en Crystal Chanay alvast de eerste single ervan uitgebracht.

Lange Frans – Vergeven
De volgende track is er een met een diepere lading. Lange Frans en Lil Kleine kennen een verre geschiedenis met elkaar, maar hun onderlinge band verdween. Eerstgenoemde maakte nu een track over hun ontmoeting en de escalatie van hun band.

Jairzinho – Boom Boom Dingen FT. DJ No Mercy
Eerder in 2018 verscheen er met ‘Eén Ding’ nog een album uit van Jairzinho en meer recent dropte hij de single ‘Juliëtte’, maar het houdt niet op. In samenwerking met DJ No Mercy verscheen ‘Boom Boom Dingen’.

Yes-R – Day One FT. Soes
Voor de volgende samenwerking is de titel een bijpassende naam. Yes-R besloot samen te gaan werken met Soes, waarmee hij back in the days al samenwerkte.

SID – One Way FT. Danéx
Ook deze week verschijnt SID weer in de release-lijst met een nieuwe track. Zijn nieuwe single heet ‘One Way’, waarop hij samenwerkt met Danéx.

Sammie Sedano – 100 Man
Sammie Sedano is bezig met het in elkaar zetten van een EP onder de naam ‘Andere Mens’, maar dropte vorige week alvast een single ervan. ‘100 Man’ is de naam.

Bonsu – Color Blind
De volgende track is niet zomaar een track, maar een die deel uitmaakt van een muzikale theatershow. Bonsu bracht ‘Color Blind’, in samenwerking met Alberto Arifi.

Jae Fly – Your Love, My Love
Binnenkort komt Jae Fly met zijn debuut-EP ‘LYFE’ en dropte daarvan vorige week de tweede single. Na ‘Be My Friend’ verscheen nu ‘Your Love, My Love’.

LVZY – Wat Zou Je Doen
Rapper LVZY bracht in september zijn laatste single ‘Swang’ uit en is nu terug. Onder de naam ‘Wat Zou Je Doen’ verschijnt zijn volgende tune.


SXTEEN – She Loves It
De voorbije week verscheen de vijfde track van SXTEEN tijdens het jaar 2018. Na zijn meest recente nummer ‘Buideltasje’ dropte hij vorige week ‘She Loves It’.

Black Acid – 0701
Tijdens het huidige jaar verscheen er van de mannen van Black Acid weinig op muzikaal vlak, maar nu zijn ze terug. ‘0701’ is de naam van hun nieuwste tune.

Meer over:

#release, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.