101Barz

Alle releases van Week 44

  •  
05-11-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Release Week 44

Langverwachte albums van Jonna en Hella Cash Gang

Tijdens week 44 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's
Jonna Fraser – Lion (Album)
Het zat er al langere tijd aan te komen en de voorbije week werd het een feit: de release van Jonna Fraser zijn album ‘Lion’. Tal van singles bracht de artiest de laatste tijd uit, maar nu verschijnt hij dus in samenwerking met onder anderen SBMB, Bokoesam en 3robi op een nieuw werk.
Josylvio, Moeman & KA – Hella Cash Gang Vol.1 (Album)
Ook van de heren van Hella Cash Gang was het al langere tijd bekend dat er een tape gedropt zou worden. Tijdens hun studiosessie echter, werd bekend dat vanaf nu ook KA bij de groep hoort. Samen brachten zij nu een album uit onder de naam ‘Hella Cash Gang Vol.1’.
Afro Bros – Game of Bros (Album)
Het laatste album dat de voorije week werd gedropt, was die van Afro Bros. De plaat kent ongekend veel samenwerkingen met namen als Kempi, Kalibwoy, Supergaande en Bollebof.
Ally De City (Volume 1) (Album)
Het volgende en laatste album op de lijst is er een van een grote verzameling aan artiesten. 'Ally De City' werd uitgebracht door namen als MS Serry, Junny Rast, Vich Holy, Blinka, SG, Lil Cane, Mitto, Pakasi, Luscious Groove, Stevy Warner, Nako Dinero en meer.
Wakeem – 24k (EP)
Vanuit Brabant kwam vorige week ook een nieuwe plaat. Wakeem had de laatste tijd bijdrages op werken van anderen, maar kwam nu zelf met een EP. ‘24k’ is de naam van de elf tracks tellende EP.
Desmond Read – Balans (EP)
Desmond Read blijft ook bezig in 2018. Eerder waren ‘Vibes’, ‘Kabel’ en ‘Driples’ al te horen van de rapper en nu volgt een EP. ‘Balans’ is de naam van de plaat met vier tracks.
Losse tracks
Era – Eraf FT. JoeyAK & Jayh
Avalon tekende Era recent bij het label en na twee eerdere singles, ‘Hooptie Sessie’ en ‘Matje’, volgt nu de derde. Samen met JoeyAK en Jayh verscheen ‘Eraf’.
Bright - Historie
Recent verscheen Bright Disco al met een nieuwe track onder de naam 'Ontwaking', maar de artiest weigert stil te zitten. 'Historie' is de naam van alweer zijn volgende nummer.
Dope D.O.D. – Monsters In My Head
In het teken van Halloween dropte ook Dope D.O.D. een nieuw nummer uit. ‘Monsters in my Head’ is de toepasselijke naam ervan.
Bokoedro – Gaastra
Vorige week dropte de vijfde editie van de BBQ Exclusives. Ditmaal was Bokoedro te horen op ‘Gaastra’.
SID – Nonchalant FT. Rico
De naam van SID keert de laatste tijd wekelijks terug in de lijst en dat is deze week niet anders. De artiest werkt nu samen met Rico op de track ‘Nonchalant’.
Marone – Dollars
Marone was eerder te horen op zijn nieuwste werk ‘Lacken Is Een Ziekte’ en nu is hij terug met een nieuwe track. ‘Dollars’ is de naam van zijn nieuwe nummer.
Donnie – Stoney
De man van de hypes is terug met een nieuwe track. Waar hij voorheen niet te spotten was zonder planga, verschijnt nu Stone Island in al zijn uitlatingen. Voor de hand liggend is dan ook de naam van zijn nieuwe track; ‘Stoney’.
Joost – Chubby
In samenwerking met de eerder genoemde Donnie bracht Joost niet heel lang geleden ‘M van Marketing’ uit en nu is het tijd voor nieuw solowerk. ‘Chubby’ is de naam.

Meer over:

#release, #magazine
Delen: