101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 3

  •  
21-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Thumb Rel Wk 3

Ismo en Kosso droppen hun albums

Tijdens Week 3 van 2019 is er weer nieuwe muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's

Ismo – Gedachtegang (Album)
Ismo neemt het ervan in 2019. In een eerder stadium verschenen er al twee losse singles onder de namen ‘Niet Voor Mij’ en ‘Gedachtes’ en die zijn nu terug te vinden op zijn nieuwste album. ‘Gedachtegang’ is de naam en daarop zijn veertien tracks te vinden.
Kosso – Kasttape, Vol. 1: King Of the South (Album)
Rapper Kosso bracht de afgelopen week de eerste editie uit van zijn Kasttape onder de naam ‘Kasttape, Vol. 1: King Of The South’. Er zijn samenwerking op te vinden met onder anderen Louivos, Woenzelaar en Pierrie en het totaal kent tien tracks.
Joost – Albino (Album)
Voor Joost, eerder bekend van zijn YouTube-werk en tegenwoordig aan de weg timmerend als artiest, was het vorige week tijd voor de drop van zijn eerste album. Hij noemde het ‘Albino’ en er staan dertien tunes op.
Abel – Rapchamp 2 (EP)
Voor Abel was het tijd voor zijn eerste grote werk sinds zijn album ‘Comfy Season’ met Faberyayo. De afgelopen week vond namelijk de release plaats van zijn nieuwste EP ‘Rapchamp 2: Winterstorm’. Op de plaat staan zes tracks.
Lil Flan$ - Tnf Demon (EP)
Na zijn albums ‘Met de Pokoe’ en ‘Flansosa’ in 2018 begint Lil Flan$ ook 2019 op een goede manier. Ditmaal een EP van zijn kant onder de naam ‘Tnf Demon’.
Losse tracks
3robi – Wazabi
Een maand geleden was 3robi tijdens de Wilde Westen Megasessie al te horen met een deel van zijn track ‘Wazabi’ en afgelopen week verscheen de hele tune. Het is het eerste wat 3robi dit jaar dropt na 2018 afgesloten te hebben met ‘Risico’s’.
Jalal Oba – On the Road FT. Quesswho
Voor Jalal Oba was het de afgelopen week alweer tijd voor zijn tweede single in 2019. Eerder bracht hij de track ‘Verdwalen’ al uit en ditmaal was het tijd voor ‘On the Road’. Het betreft een featuring waarop ook Quesswho te horen is.
Cazz Major – Sluipschutter
Van de kant van Cazz Major waren er op muzikaal gebied slechts vier singles te horen in 2018. In 2019 begint de rapper al vroeg met een nieuwe track en dat onder de naam ‘Sluipschutter’.
Jewan – Onder Controle FT. Bryan MG
De volgende solotrack betreft een samenwerking. Jewan sloot de handen ineen met Bryan MG en dat leverde de tune ‘Onder Controle’ op. Het laatste wat we van Jewan hoorde in 2018 was de track ‘Onder Controle’.
Aristoteles – Closer
Na vijf uitgebrachte tracks in 2018, waaronder een track met Digitzz, is het voor Artistoteles tijd voor een nieuwe release. ‘Closer’ is de naam en ditmaal verschijnt een solo.
Gucci Ghost – Groen
Na onder andere zijn album ‘Aan Tafel’ is ook voor Gucci Ghost 2019 op muzikaal gebied begonnen. Op zijn nieuwste track ‘Groen’ verschijnt hij solo en daarmee trapt hij het jaar af.
Koach 2.0 – Unlock FT. Eljero Elia
Rapper Koach 2.0 dropte de afgelopen week de eerste Nederlandse hiphop-track van zijn kant. Hij zocht de samenwerking met Eljero Elia op en samen kwamen zij tot de tune ‘Unlock’.
Blackwave. – Never Seen U
Nadat in een eerder stadium de track ‘GoodEnough’ te horen was van het Belgische duo blackwave, is 2019 ook voor hen afgetrapt. ‘Never Seen U’ is de naam.
Gianski – Jij Bent ‘t
Ook voor Gianski was het de afgelopen week tijd voor een nieuwe track. Het laatste wat we van hem hoorden was zijn solotrack ‘2214’ en het nieuwe jaar start met ‘Jij Bent ‘t’.
KD Soundsystem & Amartey – Fantasy
De laatste track in deze lijst betreft een samenwerking. KD Soundsystem en Amartey zochten elkaar op voor een nieuwe tune en dat werd uiteindelijk ‘Fantasy’. De track is sinds vorige week te beluisteren.

Meer over:

releases, #magazine
Delen: