101Barz

Alle releases van Week 2

  •  
14-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
rel wk 2

'Lang Leven De Flex 2' is uit

Tijdens Week 2 van 2019 is er weer nieuwe muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's
De Fellas – Lang Leven De Flex 2 (Album)
De eerste release in deze lijst is er een waar mensen lang op hebben gewacht. De Fellas maakten in 2017 grote indruk met hun album ‘Lang Leven De Flex’ en daar móést een vervolg op komen. Afgelopen week kwam die er dan met het album ‘Lang Leven De Flex 2’, waarop liefst 21 tracks te beluisteren zijn.
 
Snelle – Beetje bij Beetje (EP)
Ook voor Snelle bleek het de afgelopen week tijd voor de drop van zijn nieuwe EP. De rapper blijft na 2018 ook in 2019 actief en dat opent hij meteen goed met zijn plaat ‘Beetje bij Beetje’. Snelle is te horen op acht verschillende tracks, waarop alleen Raw Roets en Jebroer als samenwerkingen te horen zijn.

Boef – 93 (Drie nieuwe tracks, EP)
Boef maakte onlangs indruk met zijn zelfbenoemde straat-EP ‘93’. Inmiddels verfilmde hij de tracks ‘Terug Naar Toen’ en ‘SVP’ al en de hype was hoog. Als ‘beloning’ naar zijn fans besloot de rapper nog drie tracks toe te voegen aan de EP. ‘Moeilijke Som’, ‘Schilderij’ en ‘Hete Tijden’ zijn de namen.

MocroManiac – MANIAC (Vier nieuwe tracks, album)
Naast Boef besloot ook MocroManiac dat het tijd was om nieuwe tracks toe te voegen aan een eerder gedropte plaat. Op zijn album ‘MANIAC’ kende hij al enkele spraakmakende samenwerkingen met onder anderen Josylvio, Chivv en Fresku, maar het was tijd voor meer. Vier tracks werden er toevoegd: ‘Smoke’, ‘The Realest’, ‘Afstand’ en ‘Hoofd Heet’ een samenwerking met Hef.

Ray Fuego – FUE (Nieuwe track, album)
Een tijdje geleden kwam ook Ray Fuego met zijn twee album onder de naam ‘FUE’. Zijn werk kende op dat moment dertien nummers, maar ook voor hem bleek dat niet genoeg. De voorbije week voegde hij één track toe aan het album als veertiende tune: ‘WELVAARTSVERSLAVING’, een featuring met Bokoedro.
Losse tracks
Ness – One Day Fly FT. Donella & Bassistent
Nadat de Zwolse rapper Ness aan het einde van 2018 met de track ‘Einde’ een toepasselijke afsluiting van het jaar kende, is het ook voor hem alweer tijd voor nieuwe muziek. Ditmaal gaat hij de samenwerking aan met Donelle alias Eljero Elia en Bassistent. ‘One Day Fly’ is de naam van de tune.

Yung Internet – Vies FT. Dio
Van de kant van de heren van Yung Internet zit er binnenkort een nieuw project aan te komen onder de naam ‘Binnenstad 2’. Voordat het zover is echter, droppen zij alvast een single die daarop zal verschijnen. Het betreft de tune ‘Vies’, waarop Dio ook een verse heeft.

JR Kenna – Bubble It & Big Shenn
De volgende track in de lijst is er een van JR Kenna. Tijdens 2018 was de rapper behoorlijk actief op muzikaal vlak. Zo bracht hij liefst zes singles uit, waarvan ‘Hold Tight’ in samenwerking met Kalibwoy de laatste van het jaar was. Het nieuwe jaar begint hij ook met een featuring, ditmaal met Big Shenn. ‘Bubble It’ is de naam van de track.

Sammie Sedano – Kunst
Voor Sammie Sedano is de komende periode de aanloopperiode naar zijn EP ‘Andere Mens’. Op weg daarnaartoe besloot hij vorige week een nieuwe single los te laten voor zijn fans. ‘Kunst’ is de naam van de nieuwe tune.

SID – Voor Iedereen
Ook deze week kon SID niet uitblijven in de lijst van releases. Elke week dropt de rapper minimaal één track en dat was ook de voorbije week zo. ‘Voor Iedereen’ is de naam van zijn nieuwste track.

Guydo – Conmigo
Met Guydo treffen we een nog wat onbekendere naam in de rapgame. Tijdens het voorgaande jaar bracht hij drie verschillende tracks uit, waarvan hij op twee tracks solo te horen was. Die lijn trekt hij in 2019 door met ‘Conmigo’ zijn volgende solotrack.

Meer over:

releases, #magazine
Delen: