101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

7 A.R.T.S., Elijah Waters, Abel en meer

  •  
07-01-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Releases

Alle releases van Week 1

Tijdens Week 1 van 2019 is er weer nieuwe muziek uitgebracht in hiphop-Nederland, al is de lijst wat korter dan je gewend bent. Toch is de kans klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
7 A.R.T.S. – Writerscamp Pt.2 (Album)
Het album van R.Kay zijn label 7 A.R.T.S. zat er inmiddels al even aan te komen. Tijdens de vorige 'video gemist'-lijst was er al een promo-video te zien, maar tijdens de voorbije week was de drop daar. De rapformatie ging op schrijverskamp en noemt het werk dan ook toepasselijk 'Writerscamp Pt.2'.
Elijah Waters – I Cried When My Dog Died (EP)
Ook Elijah Waters bracht vorige week zijn eerste werk van het jaar uit met daarop meerdere tracks. Zijn EP noemde hij 'I Cried When My Dog Died' en daarop staan vijf verschillende tunes.


Abel - Schiphol
Gedurende het einde van 2018 dropte Abel in samenwerking met Faberyayo hun album 'Comfy Season' nog uit, maar nu is het tijd voor de volgende muziek van zijn kant. Ditmaal betreft het een solotrack onder de naam 'Schiphol'.


FABZ Pi – Kenenisa Bekele
De volgende track werd vernoemd naar een sporter. FABZ Pi kwam met nieuwe muziek en de naam 'Kenenise Bekele' is ook die van een Ethiopische hardloper, meermaals wereldkampioen op de tien kilometer.


Lina Ice – Freak in the Weekend (Remix)
Kort geleden bracht Frenna zijn album 'Francis' uit en één van de tracks die daarop verscheen was 'Freak in the Weekend' Lina Ice besloot er zijn eigen twist aan te geven en dat is nu te beluisteren.


Jermain Brigdewater - Everyday
Van Jermain Bridgewater werd in 2018 op zijn track 'Garfield' na weinig vernomen. In 2019 echter, is hij al vroeg terug met nieuwe muziek. 'Everyday' is de naam van zijn nieuwe single die de afgelopen week verscheen.

Meer over:

#releases, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.