101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

3robi & Leafs releasen nieuwe projecten

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3robi leafs

Aanstaande vrijdag droppen beide rappers nieuw materiaal

Aanstaande vrijdag dropt weer een hele hoop nieuwe muziek en we hebben alvast wat tracklists voor jullie.
3robi - Jonge Jongen naar de Top
Een van de projecten die we kunnen verwachten is ‘Jonge Jongen Naar De Top’ van 3robi. Gister dropte hij de tracklist van deze plaat. De artwork is gedaan door Jostakid in zijn altijd herkenbare stijl van cartoons die hij voorheen voor platen van Jozo en Miggs De Bruijn maakte. Op 3robi’s solodebuut staan 11 tracks. Louivos, Mula B, Lijpe, Josylvio, Sevn Alias, Iliass, Chillouh en Bartofso zijn allemaal te horen op deze plaat. Yassinebeats, Esko en Iliassopdebeat zijn verantwoordelijk voor de producties.
Leafs - Adventures

Niet alleen Wilde Westen, maar ook Noah’s Ark maakt zich klaar voor een nieuwe release. Leafs brengt namelijk de opvolger van zijn debuut ‘Feals’ uit aanstaande vrijdag. Deze EP heet ‘Adventures’ net zoals de vlogs die hij afgelopen zomer uitbracht. De EP telt in totaal 10 tracks en is net als zijn voorganger volledig geproduceerd door Ramiks. ‘Adventures’ bestaat volledig uit solotracks op een featuring met Sevn Alias na.

Meer over:

#magazine, 3robi
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.