101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Artikel: 3robi brengt je Spow Business

  •  
28-05-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1955 keer bekeken
  •  
SPOW ART WS
De throwback sessie van The Opposites is vanaf nu weer te checken op de kanalen van 101Barz, maar nu kijken we alweer vooruit naar het volgende wat komen gaat. Morgen eindigt de werkweek weer en dat betekent dat wij je blessen met nieuwe muziek. Met 3robi is er een grote naam in de rapgame van vandaag aanwezig, maar hij komt niet alleen!
De naam 3robi behoeft eigenlijk nog maar weinig uitleg, maar toch duiken we even in hetgeen hij al heeft gedaan als rapper. We kennen hem natuurlijk allemaal van zijn unieke, duistere sound, waarbij zijn accent naadloos aansluit. Zijn stijl paste hij dan ook nooit aan, maar toch veranderde er recent iets voor 3robi. De rapper besloot namelijk op eigen benen te gaan staan.
Na een succesvolle tijd bij Wilde Westen Records, waar hij samenwerkte met namen als Mula B, Bartofso en Knaller, besloot hij dat het tijd was voor iets nieuws. Hij startte zijn eigen label onder de naam Spow Business, een bijpassende naam voor de Amsterdammer. Hij stond er niet lang alleen voor, want zijn broertje Aim voegde zich al snel bij hem. En dat terwijl 3robi tot kort daarvoor niets afwist van zijn muzikale talent. Inmiddels telt het label al meer leden en in de sessie van morgen stelt 3robi ze aan je voor.
Sinds het oprichten van zijn eigen label is 3robi doorgegaan met waar hij mee bezig was, namelijk met het droppen van muziek. Het blijft hem nog altijd hits opleveren, waarbij ‘Dinero’ met Ashafar mogelijk de grootste van de afgelopen tijd is. Maar ook zijn track met zijn broertje ging direct hard. ‘Je Kan ‘t Krijgen’ was tot op heden al goed voor bijna anderhalf miljoen streams op Spotify.
Dat de muziekcarrière van 3robi inmiddels een succes is, is dan ook geen geheim meer. Door de jaren heen speelde ook 101Barz een rol binnen die ontwikkeling. 3robi kwam solo langs, maar ook als groep toen hij nog onderdeel van WW was. In welke setting dan ook, de aanwezigheid van 3robi maakt het tot sessies om te onthouden. Morgen is het tijd voor de volgende, om 14:00 uur!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.