101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

101Barz gaat op tour

  •  
11-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
397 keer bekeken
  •  
Plaatje tour

101Barz bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met een tour

Dit jaar bestaat 101Barz tien jaar!Om dat te vieren gaat Rotjoch het hele land door samen met de allergrootste hiphop- artiesten die de afgelopen jaren zijn langsgekomen. Heb jij een sessie stuk gedraaid? Dan bestaat er een grote kans dat je deze artiest op het podium gaat zien. In samenwerking met Appelsap Fresh Music Festival en Topbillin’ worden er in december vijf steden op zijn kop gezet. Elke show heeft een andere selectie van de beste artiesten, dus elke show is een ervaring op zich. De line-up en andere specials worden in aanloop naar de shows bekendgemaakt via onze social media. De kaartverkoop start vandaag via de verschillende poppodia.
Broederliefde, Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Sevn Alias, Fresku en Mr. Polska. Noem een hiphopartiest en je kunt er vanuit gaan dat ze aan het begin van hun carrière en gedurende hun loopbaan over de vloer kwamen bij 101Barz. In 2006 besloot Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch, het platform te starten en tien jaar later zijn de studiosessies een begrip geworden. Niet alleen binnen de hiphopscene, maar ook ver daarbuiten. 101Barz is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. ‘Rotjoch op je beeldscherm!’ Nee, Rotjoch op je podium en dat wil je niet missen! De kaarten zijn te verkrijgen bij de poppodia.
Data/Locaties:
Wil jij hierbij zijn? Goed nieuws, want je kan nu kaarten bestellen.

Meer over:

#magazine, tour
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.