Help Stichting Prakkie Hoofdorp aan een opslagruimte!

05-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
285 keer bekeken
  •  
HOOFDDORP

Stichting Prakkie Hoofddorp zet zich in voor mensen die in financiële problemen terecht zijn gekomen. Dit doen zij nog altijd vanuit huis, maar dit huis lijkt inmiddels meer op een distributiecentrum in plaats van een fijne plek om te wonen. De stichting heeft al vele gezinnen geholpen, maar nu kunnen oprichters Miranda en Ronald zelf ook goed hulp gebruiken. 

Stichting Prakkie Hoofddorp helpt momenteel 152 gezinnen. Dit doen zij door middel van wekelijks gratis levensmiddelenpakketten uit te delen en gratis menstruatieproducten 24/7 beschikbaar te stellen voor de vrouwen die het nodig hebben. In december delen ze ook kerstpakketten uit.

"We willen graag helpen, maar dit houden we niet lang meer vol"

Oprichters Miranda en Ronald Dekker helpen vele gezinnen, waardoor zij een grote voorraad aan levensmiddelen en andere producten hebben. Momenteel bewaren ze deze voorraad nog altijd in hun eigen huis. Stichting Prakkie Hoofddorp wordt steeds groter, wat betekent dat ook de voorraad steeds groter wordt. Miranda en Ronald willen graag gezinnen blijven helpen, maar dan hebben ze wel een ruimte nodig waar ze hun voorraad kunnen opslaan. Op dit moment staat hun hele huis vol met spullen. Ze hebben nog twee stoelen vrij waar ze aan kunnen zitten. Verder staat alles vol met de voorraad van hun stichting. Op deze manier houden ze het niet lang meer vol. Omdat Stichting Prakkie Hoofddorp volledig afhankelijk is van donateurs, is er niet veel geld beschikbaar om huur van te betalen.

Ben jij of ken jij iemand die een ruimte beschikbaar heeft in Hoofddorp waar Stiching Prakkie Hoofddorp haar voorraad kwijt zou kunnen? Klik dan hier om in contact te komen met de stichting! Geen ruimte beschikbaar maar wil je wel helpen? Doneer dan je kerstpakket, energietoeslag of een andere gift via de website. Woon je in de buurt van Hoofddorp? Dan kun je ook voedsel-, schoonmaak- en verzorgingsproducten doneren. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.