De Club van 4 helpt minima in Den Haag en omgeving

07-12-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
608 keer bekeken
  •  
DEN HAAG3

De Club van 4, winnaar Haags vrijwilligersteam prijs 2022, zet zich in voor minima in Den Haag en omgeving.

Op dit moment helpt De Club van 4 al zo'n 700 gezinnen. Het vrijwilligersteam helpt minima door middel van boodschappen, ontbijtpakketten, kindertraktaties en kerstpakketten. Daarnaast organiseren ze ook activiteiten, zoals kledingmarkten en een kerstdiner met Iris Hond.

De Club van 4 helpt iedereen die het nodig heeft, dus ook mensen die niet in aanmerking komen voor bestaande voorzieningen voor minima. Waar het vrijwilligersteam vooral in uitblinkt is dat zij ook oog hebben voor de kinderen uit minimagezinnen. Dat ze ervoor zorgen dat kinderen alsnog hun verjaardag of een feestdag kunnen vieren, is dan ook één van de redenen geweest dat zij de prijs voor het Haags Vrijwilligersteam 2022 hebben gewonnen.

Woon jij in de buurt en kun je producten missen? Neem dan contact op met De Club van 4 over waar je producten kunt doneren: info@declubvan4.nl. Kijk op de website voor meer informatie over het vrijwilligersteam. 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.