Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Ja, ik ontvang graag 1 jaar VARAgids én de Kobo Nia e-reader voor €99,95

1 jaar de VARAgids lezen (t.w.v. 78,-) + Kobo Nia e-reader (t.w.v. 109,-) samen voor slechts 99,95. Inclusief BNNVARA-lidmaatschap.

1 jaar VARAgids + Kobo Nia

Ja, ik word abonnee

*

*

*

*

(De minimale leeftijd is 16 jaar)
*

BNNVARA houdt rekening met uw privacy conform de huidige wetgeving. Lees hier meer over in ons Privacy en Cookie statement.

Lekker lezen met de VARAgids en de slimme Kobo Nia e-reader. Deze e-reader weegt maar 172 gram, heeft een niet-spiegelend touchscreen en u kunt de helderheid, het lettertype en de lettergrootte zelf instellen. Op uw Kobo Nia e-reader passen 6.000 boeken en met een volle accu kunt u wekenlang lekker lezen.

Abonneevoordelen

 • Iedere week een nieuwe gids
 • Digitaal de VARAgids lezen in de app
 • Meedoen met winacties en wekelijks kans op prijzen
 • Gratis of met korting voorpremières en programma’s bijwonen
 • Ontvang elke dag de Avondeditie met kijktips in uw mailbox
 • Ga in gesprek met presentatoren en makers, volg inspiratiesessies en bekijk achter-de-schermen materiaal
 • Inclusief BNNVARA-lidmaatschap

Uw wekelijkse dosis media, cultuur, entertainment en sport

De VARAgids wijst u op de pareltjes uit het tv-aanbod, streamingdiensten zoals Netflix en NPO Start en radio. Iedere editie staat vol kijk- en luistertips, achtergrondartikelen en een groot interview. Daarnaast schrijven Claudia de Breij, Özcan Akyol, Youp van ’t Hek en Mart Smeets iedere week een bijdrage.

Dit abonnement is na de actieperiode van een jaar maandelijks opzegbaar. Sluit via het formulier het VARAgids-abonnement af.

ideal

Over de Kobo Nia e-reader

Duik helemaal in een verhaal, leer iets nieuws en herontdek waarom lezen zo leuk is. De Kobo Nia is een grote aanwinst in een kleine verpakking: je kunt tot maar liefst 6000 e-books meenemen dankzij 8 GB opslagruimte. Geniet van de zon terwijl je je favoriete boek leest op het niet-spiegelende 6" touchscreen. Of lees comfortabel voor het slapengaan dankzij het aanpasbare ComfortLight. De batterij van de Kobo Nia gaat ongekend lang mee zodat je zo veel kunt lezen als je wilt. Met slechts één keer opladen kun je wekenlang lezen. En wanneer je toe bent aan een nieuw boek dan kun je daar 24/7 voor terecht in de Kobo Shop, direct vanaf je e-reader. Lees op je eigen manier met Kobo Nia.

Heeft u vragen?

Neem contact op met de abonneeservice via:

 • Telefoon: 0900-0123
  Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur (geen extra belkosten).
 • E-mail: contact@bnnvara.nl 
  Mails worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.