Ik ga 22 november stemmen! U2?

Over de actie

jwso-u2-sphere

Wij willen zoveel mogelijk mensen aansporen om hun stemrecht te gebruiken op 22 november, U2? Dan maak je kans op concerttickets voor U2 in Las Vegas!

Meedoen
Met de Jan-Willem Start Op! verkiezingsposter maak je kans op twee felbegeerde kaarten voor het concert van U2 op vrijdag 8 december in de iconische Sphere in Las Vegas. Inclusief twee vliegtickets en hotelovernachting voor 2 personen! Kans maken op die kaarten? Meld je dan aan via deze link, download en print de poster én plak hem voor een raam dat vanaf de straat of galerij zichtbaar is. Daarna is het duimen!

Halve finale
Van maandag 13 tot en met woensdag 22 november kan het dan zomaar zijn dat een verslaggever van Jan-Willem Start Op! voor je deur staat. Iedere dag maken Jan-Willem en Jeroen in hun ochtendshow, tussen 6.00 en 9.00 uur, op NPO Radio 2 een halvefinalist bekend die kans maakt op de U2-kaarten.
Let op: Zorg er dus voor dat de poster goed zichtbaar is, want als ‘ie niet te spotten is door onze verslaggever vervalt jouw kans op de tickets!

Finale
Op donderdag 23 november trekt de notaris bij Jan-Willem Start Op! uit acht halvefinalisten de gelukkige winnaar. Misschien staan we die ochtend wel bij jou aan de deur!

Jan-Willem Start Op! Het leukste muzikale ontbijt, ook in verkiezingstijd. Wij stemmen af op NPO Radio 2, U2?