BNNVARA Tickets

Wachtlijst

Kinderen voor Kinderen - De Grote Show is volledig uitverkocht! Wil jij toch nog tickets bemachtigen? Dit kan via de digitale wachtlijst van Kinderen voor Kinderen. De wachtlijst brengt jullie veilig en eerlijk bij elkaar!

Hoe werkt het?

Ik wil een ticket KOPEN via de wachtlijst.

  1. Kies de juiste voorstelling
  2. Kies het aantal tickets dat je zou aan willen schaffen.
  3. Zodra het aantal aangevraagde tickets beschikbaar komt, ontvang je van ons een e-mail. Hierna heb je 24 uur om jouw aanvraag te voltooien. De aanvraag dient binnen 24 uur te worden voltooid. Daarna worden de tickets beschikbaar gesteld aan de volgende op de wachtlijst.
  4. Wanneer het aantal aangevraagde tickets beschikbaar komt, moet je de volledige aanvraag aanschaffen. Je kunt er hierna niet voor kiezen om een kleiner of groter aantal aan te schaffen dan dat je eerder hebt aangevraagd.
  5. Na betaling ontvang je je bevestigingsmail met meer informatie.

Ik wil mijn ticket VERKOPEN via de wachtlijst.

  1. Klik in de bevestigingsmail van Paylogic op BESTELLING BEHEREN. Je gaat nu naar jouw bestelling binnen Paylogic.
  2. Selecteer jouw bestelling en kies voor VERKOPEN.
  3. Selecteer de tickets die je wilt verkopen en klik op 'Volgende' om te bevestigen.
  4. Zodra er een match is gemaakt met een fan die jouw ticket(s) over wilt nemen, ontvang je jouw aankoopbedrag terug via het betaalmiddel dat je gekozen hebt bij de check-out. De service fee wordt hierin niet vergoed. Vanaf dat moment zijn deze tickets niet meer geldig binnen jouw bestelling.

Let op! Het aanbieden van tickets via de wachtlijst is geen garantie op verkoop. Vraag en aanbod wordt op een veilig manier bij elkaar gebracht. Je ontvangt je aankoopbedrag pas terug als er een match is gemaakt met een koper. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

BNNVARA Tickets