De officiële ticketshop van BNNVARA. Beleef samen met familie, vrienden of collega's live-uitzendingen, studioprogramma's, online streams en diverse evenementen.

VARAgids Preview: No Dogs or Italians Allowed

Op 14 mei 2023 wordt exclusief voor VARAgids-abonnees een gratis voorpremière georganiseerd van de film No Dogs or Italians Allowed

Nodogsoritaliansallowed[74]

Locaties: Amsterdam, Maastricht, Hilversum, Den Haag 
Datum: 14 mei
Tijd: Verschillende tijden
Prijs: Gratis

Exclusief voor VARAgids-abonnees en BNNVARA-leden.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 28 april. 

No Dogs or Italians Allowed
De animatiefilm No dogs or Italians allowed van de Franse regisseur Alain Ughetto is de overtreffende trap van monnikenwerk. Boven op een berg, middenin in de Piëmont (Noord-Italië), ligt het piepkleine dorpje Ugheterra. Nu zijn alle huizen vervallen, maar een eeuw geleden woonden daar families met allemaal dezelfde achternaam. Zo ook de grootouders van regisseur Alain Ughetto. Cesira belandt op de berg door haar liefde voor Luigi, een van de elf kinderen uit een Ughetto familie. Grond is er schaars en het eten dus ook. Luigi en zijn broers vertrekken dan ook elke winter naar Frankrijk en Zwitserland, om daar het zware werk te doen. Er worden kinderen geboren, nieuwe liefdes gevierd, huizen gebouwd en ondertussen droomt iedereen van een beter bestaan. Met behulp van een bijzonder speelse stop-motion animatiestijl, waarin hij af en toe letterlijk contact maakt met zijn grootmoeder, creëert Alain Ughetto een prachtige, ontroerende liefdesbrief aan zijn ouders en grootouders die hun hele leven met hun handen werkten. Ze konden alles maken wat ze zagen. Hetzelfde doet de filmmaker nu. Met zijn handen brengt hij iedereen en alles tot leven, van de bordkartonnen huizen en de bossen van broccoli tot de koeien en zijn eigen familie.

Regisseur: Alain Ughetto
Lengte: 70 minuten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

BNNVARA Tickets