De officiële ticketshop van BNNVARA. Beleef samen met familie, vrienden of collega's live-uitzendingen, studioprogramma's, online streams en diverse evenementen.

BOOS Eindejaarsshow

BOOS_LOGO_EINDEJAARSSHOW_ROZE_YELLOW_BLAUWBACKGROUND_1920x1080_RGB

BOOS gaat het podium op met een speciale eindejaarsshow! Op 14 december komen we bij elkaar in de Melkweg in Amsterdam om terug te blikken op het afgelopen jaar, vooruit te kijken naar 2024 en natuurlijk een beetje met elkaar te lachen. We doen dit uiteraard met het BOOS-team, wat leuke verrassingen en interactie met het publiek.

Het programma wordt opgenomen om op 21 december te worden uitgezonden als speciale BOOS-uitzending op ons YouTube-kanaal.

Locatie: De Melkweg, Amsterdam
Datum: Donderdag 14 december
Minimumleeftijd: 16 jaar
Prijs: € 10, (inclusief één consumptiebon per persoon)
Programma: 
19.15 uur tot 19.45 – Inloop
19.45 uur – Start opnames
21.30 uur – Einde opnames
21.30 – 22.30 uur – Borrel en uitloop

BELANGRIJK:

  • Legitimatie verplicht. Het is voor jullie en onze veiligheid belangrijk dat alle tickets op de juiste naam en geboortedatum staan.
  • Het betreft opnames van de eindejaarsshow van BOOS. Het kan dus zijn dat de opnames af en toe stil worden gelegd en dingen opnieuw moeten. Er staan meerdere camera's, dus houd er rekening mee dat je zelf ook in beeld kunt komen.
  • Let op: Het betreft staplaatsen!
  • Dit evenement is echter wel toegankelijk voor mensen in een rolstoel en/of die slecht ter been zijn. Om de juiste begeleiding te kunnen bieden en voldoende ruimte in de zaal (met zitplek), vinden we het fijn als je ons even een mailtje stuurt na het kopen van je tickets naar tickets@bnnvara.nl.

Voor dit evenement is het mogelijk om je ticket om te zetten in een BNNVARA-lidmaatschap. 

Na je bestelling van een ticket van een BNNVARA-programma kan je eenmalig worden benaderd voor een ledenwerfactie.
Bij sommige programma’s is er de mogelijkheid om na afloop van je aankoop eenmalig je ticket te verzilveren voor een BNNVARA lidmaatschap.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

BNNVARA Tickets