Het jaar 2020 was een wilde rit. Maar heb je wel goed genoeg opgelet? Voordat je dit krankzinnige jaar voorgoed mag vergeten, is het tijd om nog één keer je kennis van 2020 te testen. Speel ook thuis mee in de NPO 3-app!

DE SPUITEN EN SLIKKEN SEKSTEST 2019

01-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1212 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2019-05-01 om 10.40.22
Emma Wortelboer en Jurre Geluk testen op speelse wijze de sekskennis van zangeres Merol, rapper Bizzey, actrice Anne-Marie Jung, YouTuber Gio Latooy, presentatrice Catherine Keyl, Temptation Island-verleider Alex Maas en acteur en comedian Rick Paul van Mulligen. Ze komen erachter hoe seks nóg bevredigender wordt en delen persoonlijke verhalen over dirty talk en sexy standjes.

Emma en Jurre bespreken in de studio de nieuwste sekstrends en duiken in nieuwe werelden, zoals die van een penisvergroting. Wie is aan het eind van de avond de enige echte sexpert, en wie kan er beter nog even oefenen?


Jurre: “Eindelijk mag ik samen met Emma een test presenteren! Met z’n tweetjes zullen wij ervoor zorgen dat iedereen het grootste seksfeetje van Nederland beleeft.”


Emma: “De Spuiten en Slikken Sekstest presenteren is fantastisch, want over seks raak je nooit uitgeleerd of uitgepraat.”

DOE THUIS MEE!

Kijkers kunnen live meespelen via de NPO 3-app. Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles over bijzondere seksfeitjes, lichaamstaal, soa’s en grenzeloze seks.

Kijkers in de studio en het publiek thuis zitten niet stil tijdens de energieke ‘Pussy Pump’ les van Emma en we zien waarom porno en Fortnite zo veel met elkaar te maken hebben. De thuisspeler maakt kans op een uitgebreid sekspakket!

HOE KOM IK AAN DIE APP?

> Even hier klikken voor iOS
> En even hier klikken voor Android
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.