Sfeerfoto van Testen

Testen

Hier vind je alle testen van BNNVARA.

Hoeveel weet jij nog van de 90's, van de Zeroes of van het afgelopen jaar? En wat weet je eigenlijk van social media, seks, reizen, dieren of depressies? Test je kennis met De Mediawijsheidtest, De Nationale Reistest, De Sekstest, de 90's Test, de Zeroes Test, De Bureau Sport Test, De Dierentest, de Depressie Kennistest en onze jaarlijkse test der testen!
Testen

De Nationale Reistest 2019

25 apr 2019
  •  
leestijd 2 minuten
NationaleReistest_2019_header

Geraldine Kemper en Maurice Lede ontdekken hoe je op eenvoudige wijze de tofste reis kunt maken en wat de meest bijzondere plekken op de wereld zijn in De Nationale Reistest 2019.

Samen testen ze presentator Kay Nambiar, boswachter Arjan Postma, documentairemaker Sinan Can, stijlicoon Ruba Zai, presentatrice Evelien de Bruijn, atlete Marlou van Rhijn en DJ Nicky Romero op gebied van hun algemene reiskennis, de mooiste bestemmingen, duurzaam reizen, visa & feiten en communicatiemiddelen op reis. 


In de studio wordt getest hoe lang je aan een paraglide kunt hangen en waarom een reisverzekering toch vaak wel verstandig is om af te sluiten. Wie is er aan het eind van de avond de reisexpert en wie kan zijn tentje beter opzetten in de achtertuin?


Geraldine: "De Nationale Reistest 2019 presenteren voelt voor mij als thuiskomen, want reizen vind ik het leukste dat er is. Ik mag het voor het eerst samen met Maurice doen, daar heb ik enorm veel zin in".


Maurice: "Mijn 3 op Reis avontuur begon ooit door deelname aan de Nationale Reistest en ik kan niet wachten om nu zelf, samen met collega-avonturier Geraldine, reislustig Nederland te testen".

Kijkers kunnen live meespelen via de NPO 3-app (Download: App store of Google Play). Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles do's en don'ts van het rondreizen en ontdekken ze de meest fascinerende werelden.

Geraldine en Maurice laten zien welke souvenirs je beter niet mee naar huis kunt nemen en testen verschillende toiletculturen, waarvan er behoorlijk wat blijken te zijn. Word een echte wereldreiziger en maak als thuisspeler kans op twee treintickets om een maand onbeperkt door Europa te reizen!

De Nationale Reistest is op maandag 29 april om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.