Het jaar 2020 was een wilde rit. Maar heb je wel goed genoeg opgelet? Voordat je dit krankzinnige jaar voorgoed mag vergeten, is het tijd om nog één keer je kennis van 2020 te testen. Speel ook thuis mee in de NPO 3-app!

De Nationale Reistest 2019

25-04-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
NationaleReistest_2019_header

Geraldine Kemper en Maurice Lede ontdekken hoe je op eenvoudige wijze de tofste reis kunt maken en wat de meest bijzondere plekken op de wereld zijn in De Nationale Reistest 2019.

Samen testen ze presentator Kay Nambiar, boswachter Arjan Postma, documentairemaker Sinan Can, stijlicoon Ruba Zai, presentatrice Evelien de Bruijn, atlete Marlou van Rhijn en DJ Nicky Romero op gebied van hun algemene reiskennis, de mooiste bestemmingen, duurzaam reizen, visa & feiten en communicatiemiddelen op reis. 


In de studio wordt getest hoe lang je aan een paraglide kunt hangen en waarom een reisverzekering toch vaak wel verstandig is om af te sluiten. Wie is er aan het eind van de avond de reisexpert en wie kan zijn tentje beter opzetten in de achtertuin?


Geraldine: "De Nationale Reistest 2019 presenteren voelt voor mij als thuiskomen, want reizen vind ik het leukste dat er is. Ik mag het voor het eerst samen met Maurice doen, daar heb ik enorm veel zin in".


Maurice: "Mijn 3 op Reis avontuur begon ooit door deelname aan de Nationale Reistest en ik kan niet wachten om nu zelf, samen met collega-avonturier Geraldine, reislustig Nederland te testen".

Kijkers kunnen live meespelen via de NPO 3-app (Download: App store of Google Play). Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles do's en don'ts van het rondreizen en ontdekken ze de meest fascinerende werelden.

Geraldine en Maurice laten zien welke souvenirs je beter niet mee naar huis kunt nemen en testen verschillende toiletculturen, waarvan er behoorlijk wat blijken te zijn. Word een echte wereldreiziger en maak als thuisspeler kans op twee treintickets om een maand onbeperkt door Europa te reizen!

De Nationale Reistest is op maandag 29 april om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.