Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Webcamseks

Als je seksuele handelingen verricht via een webcam, en een ander je dus kan zien, dan noem je dit webcamseks of cyberseks.

Handig voor als je op lange afstand seks wilt hebben met je lover, handig als je geen zin hebt in condooms , anticonceptie en soa’s , minder handig als je er zeker van wilt zijn dat niemand screenshots van je maakt.

Geen hoofd
Om sexting te voorkomen, is het belangrijk om nooit-nooit-nooit met je hoofd op beeld te komen. Heb je tattoos, piercings of sierraden? Verberg ze op de een of andere manier. Mocht er een screenshot van je gemaakt worden, dan ben je in ieder geval een stuk minder makkelijk te herkennen.

Cammen tegen betaling
Sommige jongens en meiden - camboys en camgirls - verrichten seksuele handelingen voor de webcam tegen betaling. Dit is toegestaan, mits het webcammodel 18 jaar of ouder is én het werk vrijwillig doet. Camboys en -girls werken meestal vanuit huis.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's