Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Vingeren

Als we het over vingeren hebben, dan bedoelen we meestal het stimuleren van de schaamlippen en de clitoris. En da’s een hele kunst.

Doe het lekker zelf
Je kunt jezelf vingeren - dat noem je masturberen - maar je kunt het ook aan een ander overlaten. Toch is het wel handig om te weten wat je lekker vindt voordat je er iemand anders bij betrekt. Hoe kom jij het lekkerst klaar? Wil je langzaam of snel gevingerd worden? Welke plekjes zijn het fijnst?

Consent en andere voorwaarden
Vinger iemand nooit zomaar, vraag het eerst. Zorg er dan voor dat je nagelts kort en schoon zijn, je vingers gewassen en eventueel wat glijmiddel in de aanslag. En als je dan toch bezig bent, vraag dan ook even meteen hoe diegene het liefst gevingerd wordt. Nee, niet aan de bar in de kroeg of tijdens jullie eerste afspraakje. Ja, wel als jullie samen romantisch op de bank zitten of in bed liggen.

Vingeren als voorspel
In de meeste sekspartijen wordt bijna altijd gevingerd voordat er geneukt wordt. Vingeren vormt dan ook een belangrijk onderdeel van het voorspel. Ook kan het als extraatje worden ingezet tijdens het neuken. Vinger jezelf bijvoorbeeld als je bovenop (‘cowgirl’) zit, of laat je vingeren in doggy style. Hou je op z’n tijd ook van een vingertje in de kont? Let er dan op dat die daarna niet in de kut komt. Vindt je punani niet zo leuk namelijk ;)

Nog niet toe aan neukdingen? Houdt het dan lekker bij handwerk. Tip: vinger jezelf terwijl de ander naar je kijkt. Da’s niet alleen mega geil, maar ook een handig lesje tips-and-tricks voor je (seks) partner. 

Artikelen

Afbeelding van MASTURBEREN VOOR VROUWEN | EMMA'S PEEPSHOW

MASTURBEREN VOOR VROUWEN | EMMA'S PEEPSHOW

26 jun 2019
Afbeelding van Vingeren | Emma's Peepshow

Vingeren | Emma's Peepshow

22 mei 2019
Afbeelding van De Sekszusjes geven masturbeertips | De Seksmobiel

De Sekszusjes geven masturbeertips | De Seksmobiel

22 apr 2019
Afbeelding van Emma Wortelboer over jezelf vingeren | De Seksmobiel

Emma Wortelboer over jezelf vingeren | De Seksmobiel

11 mrt 2019
Sfeerbeeld BNNVARA programma's