Seks & Drugs woordenboek

Vanilleseks

Vanille. Ook wel bekend als het donkere, harde, zwarte smaakstokje dat vaak als (hoofd) ingrediënten in producten wordt gebruikt. Tegenwoordig bestaat er echter ook zoiets als Vanille Seks! Maar het genot hiervan gaat zelfs nog veel verder dan een bolletje vanille ijs op een zonnige lentedag.

Het gaat namelijk om een zachte, tedere vorm van seks! En dan niet het snelle ram en beukwerk, maar juist een langzame opbouw waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Het is een contact-gerichte manier van seks en heeft een vrij traag ‘neukproces’. Eerst worden de ledematen onder de handen genomen, dan de borsten en billen en daarna pas komt het gebied achter de rits aan bod.

Vanille met of zonder?
Er komt verder geen vanille aan te pas, mits jullie dat zelf willen natuurlijk, de naam ‘Vanille Seks’ heeft meer te maken met de zachte smaak van vanille. En waar het bij ‘normale’ seks vaak draait om zo snel mogelijk je hoogtepuntje te bereiken, is bij Vanille Seks penetratie of klaarkomen niet een vereiste.  Hoewel je misschien niet zo 1,2,3 zit te wachten op een ellenlange praatsessie met je ‘vanille neukertje’, worden liefdevolle woordjes tijdens de seks erg op prijs gesteld.

Love is in the air
Doordat er zoveel gevoeld, gestreeld, geknuffeld, gekust en gelikt wordt, komt het hormoon oxytocine vrij. Ook wel het knuffelhormoon genoemd. Dit versterkt het gevoel van warmte, vertrouwen en liefde. Deze über liefdevolle vorm van seks kun je overigens nog meer bevorderen door het gebruik van massageolie, geurkaarsen, zachte kussen, veren, kwastjes enzovoorts.  Nog meer grote oohJA’s zijn: masseren, strelen, oogcontact en liefdevolle woordjes.

Natuurlijk kun je het proces altijd omzetten in een keiharde pornosessie, zo lang je goed luistert naar de lichaamstaal van je liefje en de boel niet overhaast, zit het met de Vanille Seks wel snor! Maar let op: verwar het niet met Tantra Seks , bij deze vorm van seks draait het namelijk vooral om meditatie en (absoluut) niet klaarkomen!