Seks & Drugs woordenboek

Tantra

Tantra is een hindoeïstische leer die al 5000 jaar bestaat. Hierin staat bewustwording en verbinding met jezelf en je omgeving centraal. Dit houdt concreet in dat je open bent, al je gevoelens omarmt en nieuwsgierig blijft. Je kunt je hierdoor levendiger, vrijer, gevoeliger, energieker en liefdevoller vollen. En da’s natuurlijk hartstikke lekker.

Tantra en seks
Hoewel tantra een hele levensfilosofie is die weer kan worden onderverdeeld in allerlei stromingen (zwarte, rode, witte en roze), kennen we tantra in het westen vooral als urenlang seksen zonder penetratie en ademen zonder focus op orgasmes. En das een beetje jammer, want tantra zo veel meer is dan seks. Wel vormt seksualiteit een belangrijk onderdeel binnen de leer. Tantra gaat namelijk uit van levensenergie in alle vormen. Seks wordt gezien als levensenergie.  

Interesse?
Wil je meer in contact staan met jezelf en je gevoelens? Wil je seks beleven als een haast spirituele ervaring? Wil je fantastische seks zonder te veel gefocust te zijn op orgasmes en resultaten? Check dan eens deze website . Misschien vind je het op het eerste gezicht een beetje zweverig, maar als je je erin verdiept kan het een hele mooie nieuwe ervaring zijn.