Seks & Drugs woordenboek

Rimmen

Lotuskussen, rimmen, kontlikken. Of je nou homo, bi, hetero, lesbo, pan, omni of whatever bent: de een zweert erbij, de ander moet er niet aan denken.

Waarom mensen het lekker vinden
Bij deze vorm van orale seks beweeg je je tong over de anus en ga je met de tong de anus binnen. Voor de ontvanger kan dit mega opwindend zijn: er zitten ontzettend veel zenuwuiteinden bij de anus en mannen hebben in de anus hun P-spot zitten. Maar ook voor de gever kan het natuurlijk heel spannend, intiem en geil zijn.

Schoon kontje
Of het vies is? Nee joh! Gewoon goed wassen van tevoren. Het is absoluut aan te raden om een beflapje te gebruiken. Daarmee voorkom je het overdragen van de E. coli bacterie, de zogeheten zeer besmettelijke ‘poepbacterie’. Ook een SOA ligt op de loer, bereid je dus goed voor en geniet.

Kontsent
Zin in een potje anulingus? Vraag je sekspartner dan of hij of zij dit een prettig idee vindt. Niet iedereen staat ervoor open of vindt het lekker. Hier lees je meer over het vragen van toestemming.

Baffen?
Dacht je dat anulingus hetzelfde is als baffen? Dan heb je het verkeerd! Het verschil tussen anulingus en baffen lees je hier.