Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Postillonage

Een sjiek woord voor ‘vinger in de kont’. Niet iedereen vindt dit direct een fijn idee, maar er zijn heel veel mensen die er helemaal gek op zijn. Mannen, vrouwen, iets ertussen en geen van beiden: voor elk mens kan het een heuse knalfuif worden met een vinger erbij. Er zitten namelijk allemaal zenuwuiteinden in de anus die extra gevoelig worden tijdens het seksen.

Prostaatje leef je nog?
Voor mannen zit er zelfs nog een extraatje in. Net voorbij de ingang zit namelijk de prostaat, de mannelijke g-spot (p-spot). Vlak voor het orgasme ( neuken of pijpen ) een vinger in de bips kan ervoor zorgen dat klaarkomen een vuurwerkshow en sekscadeau ineen wordt! Trouwens, ook zonder neuken of pijpen kun je door het masseren van de p-spot klaarkomen. Zorg er trouwens wel voor dat je vingertje er schoon gewassen in gaat. De slijmvliezen rondom je anus zijn gevoelig voor allerlei bacteriën.

Wel even zeggen
Hoewel het natuurlijk een hele geile verrassing kan zijn, zijn er ook mensen die er totaal niet op zitten te wachten of enorm schrikken. Daarom is het toch beter om van tevoren te vragen of het misschien een leuk idee is. Zo voorkom je een pets in je gezicht of een totaal mislukte sekspartij.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's