Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Plasseks

Sommige mensen raken opgewonden als ze over iemand heen plassen of als iemand anders over hen heen plast. Plasseks (een golden shower) kan worden gezien als vorm van BDSM, omdat er meestal sprake is van een ongelijke machtsverhouding.

Waarom mensen dit doen
De meeste mensen beginnen met plasseks omdat ze het als heel intiem ervaren: je accepteert zoveel van je (seks)partner, dat je alles van diegene wilt en diegene werkelijk alles met je mag doen. Ook vinden mensen plasseks geil, omdat je van jongs af aan wordt geleerd dat het niet oké is om over iemand heen te plassen. En dingen die niet mogen, zijn nou eenmaal extra spannend en opwindend. Andere plasseksers kicken simpelweg op het idee om vernederd te worden.

Minder vies dan je denkt
We doen er allemaal hartstikke moeilijk over, maar plasseks is veel minder gevaarlijk dan je denkt. Je kan namelijk geen soa’s of hiv krijgen van plasseks (behalve als er bloed bij de urine zit). Bovendien stap je na een potje plasseksen net zo gemakkelijk onder de douche.

Interesse?
Bespreek dit dan met degene waarmee je dit wilt doen. Het is belangrijk dat jullie beiden instemmen. Is dat helemaal check? Dan is het handig om je fantasie tot leven te brengen in een betegelde ruimte. Je badkamer bijvoorbeeld. Liever ergens anders plassen? In veel seksclubs zijn speciale ‘piss and play areas’ waar je los kunt gaan. Drink vooraf genoeg water en plas beetje bij beetje over iemand heen. Heb je een vagina? Zorg er dan voor dat er geen plas van een ander bij je binnen komt. Dit kan de zuurgraad van je tempeltje verstoren. 

Artikelen

Afbeelding van Hierom worden mensen geil van golden showers

Hierom worden mensen geil van golden showers

16 jan 2017
Sfeerbeeld BNNVARA programma's