Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Pijpen

Met wat speeksel, lippen en handen kom je een eind. Pijpen is namelijk een piemel in de mond nemen. En dat kan op allerlei manieren.

Tips & tricks
Als je pijpt beweeg je de piemel heen en weer in je mond. Tip 1: wissel pijpen af met likken, sabbelen en het geven van kusjes. Tip 2: Je kunt erop zuigen, en tegelijk met je hand aftrekken. Het likken van het toompje -het spiertje dat de voorhuid met de eikel verbindt- kan een hele lekkere sensatie geven. Ook kun je tijdens het pijpen de ballen zachtjes masseren. Zorg er verder voor dat je lippen over je tanden liggen, zodat je niet per ongeluk met je tanden langs de penis gaat. Dat kan pijnlijk zijn. Er zijn mannen die het prettig vinden als je heel zachtjes bijt, maar dit geldt zeker niet voor iedereen. Tip 3: Een piemel die de hele dag in een spijkerbroek heeft gezeten, kan misschien wel een korte douche gebruiken voordat er gepijpt wordt.

Opwarmertje
Een sexy pijpbeurt kan hartstikke leuk en geil zijn, maar hoeft niet per se een orgasme te geven. Pijpen kan je ook doen om iemand geil te maken of om een penis stijf te krijgen. Zo kan de neukpartij goed beginnen. Ook leuk: standje 69. Dan kun je iemand pijpen terwijl je zelf gepijpt of gebeft wordt.

Geef aan je wat je fijn vindt
Pijpen is voor iedereen een andere ervaring. De een heeft het liever een beetje gentle en rustig, terwijl een ander wilt dat z’n piemel diep in iemands keel gaat. Dit heet deepthroaten . Doe wel rustig aan, want het kan voor kotsneigingen zorgen bij de gever. Dat is niet nodig. Al zijn er ook mensen die dit juist hartstikke geil vinden. Praat er met elkaar over, want jullie moeten allebei oké zijn met wat er gebeurt. Trouwens, niet alle mannen houden ervan om gepijpt te worden. Natuurlijk zijn er veel die het helemaal heerlijk vinden, maar er zijn ook genoeg mannen die er geen behoefte aan hebben.

Pas op
Ook van pijpen kun je een soa krijgen. Vooral als je wondjes of een aft in mond hebt is de kans groter dat je besmet wordt. Sperma doorslikken kan heel sexy zijn, maar pas ermee op. De kans op een soa wordt dan echt groter. Het beste advies blijft om te pijpen met condoom om.

Artikelen

Afbeelding van Jurre en zijn vriendje geven samen seksadvies | De Seksmobiel

Jurre en zijn vriendje geven samen seksadvies | De Seksmobiel

22 jul 2019
Afbeelding van Hoe moet je pijpen? | Emma's Peepshow

Hoe moet je pijpen? | Emma's Peepshow

10 apr 2019
Afbeelding van Tutorial: het orgasme

Tutorial: het orgasme

20 jan 2019
Afbeelding van Caza over jezelf pijpen | De Seksmobiel

Caza over jezelf pijpen | De Seksmobiel

31 dec 2018

Videos

Afbeelding van De Pik Club - Zuigwerk

De Pik Club - Zuigwerk

24 nov 2017
Sfeerbeeld BNNVARA programma's