Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Penis

Lul, piemel, pik, pielemans, tampeloeres, fallus, fluit, geslachtsdeel, jongeheer, leuter, lid, snikkel en waarschijnlijk nog 63 andere woorden die het allemaal over hetzelfde hebben: de penis. Je weet wel, dat uitstekende ding wat bij sommige mensen tussen de benen hangt. Je kan er mee pissen, maar je kan er ook mee seksen. Handig joh!

Hoe het in elkaar zit
Net als de vagina is de penis (met daaronder de balzak) een ingenieus apparaat. Het bestaat uit allerlei onderdelen. Deze vind je zowel van buiten als van binnen (in de buik). Van de onderbuik naar de eikel loopt de schacht. bovenaan de schacht zit de eikel. Die wordt beschermd door de voorhuid, als iemand niet besneden is. De voorhuid zit met je toompje vast aan de eikel. De eikelrand heet de corona en is heel gevoelig. In de eikel zit een gaatje, dit is de plasbuis. Onder de schacht hangt de balzak, met daarin de ballen. Tussen de balzak en de anus zit het perineum: een gevoelig stukje dat je kunt strelen of masseren.

In allerlei soorten en maten
Ieder mens is anders, dus elke penis ook. Sommige pikken zijn heel dik, anderen zijn een beetje krom en sommigen zijn heel dun. Je kan ‘m naar links dragen of naar rechts. Met voorhuid of besneden.

Spuiten maar!
Voor veel mensen is het feit dat je kunt seksen met een lul het allerleukste, want dit geeft meestal een lekker gevoel. Wist je trouwens dat er nooit plas meekomt met een zaadlozing? Je prostaat zwelt namelijk vlak voor je ejaculatie op waardoor de urinewegen blokkeren. Wel zo prettig. 

Weten wat lekker is
Door te masturberen leer je wat je lekker vindt. Dit is niet alleen een manier om je lichaam te leren kennen, maar ook handig voor als je seks met iemand anders gaat hebben. Zorg wel dat je een condoom omdoet als je met je lul ergens naar binnen gaat. Hiermee voorkom je een hoop gesodemieter achteraf. Denk aan baby’s, soa’s en hiv .

Minder seks, minder lul
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nooit zin in seks hebt of dat je liever een vagina hebt dan een piemel. Weet dat dit helemaal oké is en dat er genoeg andere mensen zijn die hetzelfde ervaren. Wil je hier eens over kletsen? Neem dan (geheel anoniem) contact op met sense.

Artikelen

Afbeelding van Wat zijn die kleine rode bultjes rond mijn eikel?

Wat zijn die kleine rode bultjes rond mijn eikel?

4 jul 2019
Afbeelding van Problemen met je erectie? | Emma's Peepshow

Problemen met je erectie? | Emma's Peepshow

23 jan 2019
Afbeelding van Dit moet je doen als de penis niet past

Dit moet je doen als de penis niet past

10 okt 2018
Afbeelding van De waarheid over je kromme pik

De waarheid over je kromme pik

10 okt 2018
Sfeerbeeld BNNVARA programma's