Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Ochtenderectie

Ook wel bekend als ODOL, een simpele afkorting voor Ontzettend Dikke OchtendLul. In het Engels noemen ze het Morning Glory, klinkt wat sjieker!

What’s up?
Piemelbezitters krijgen regelmatig ‘s nachts of in de ochtend een stijve. Dit is heel normaal.

But why?
De reden dat het gebeurt is niet helemaal duidelijk. Er zijn veel meningen over, de een nog creatiever dan de ander. Zo zijn er wetenschappers die vermoeden dat het te maken heeft met een volle blaas. Een erectie sluit de plasbuis namelijk af, zodat je lekker door kunt slapen zonder te hoeven plassen. Ook zou het kunnen komen doordat het hormoon testosteron in de ochtend het hoogst is. Of om te zorgen dat de penis getraind blijft en goed blijft werken. Maar ja, niets is bewezen. Feit blijft: zolang jij er geen last van hebt, is er niets aan de hand. Geniet er maar gewoon van.

Too much?
Vind je het allemaal een beetje teveel van het goeie? Helaas is er niet zoveel aan te doen. In principe gaat een ODOL ook snel weg zodra je gaat plassen of opstaat. Gebeurt dit niet? Dan kan er iets anders aan de hand zijn. Check eens bij je huisarts, die kan je met wat simpele testjes meer inzicht geven en eventueel kijken waar het vandaan komt.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's