Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Liefdesverdriet

Stel: je verkering gaat uit of je bent op iemand verliefd en diegene niet op jou. Dan kan je daar vre-se-lijk verdrietig om zijn. Ziek zelfs. Je ligt misschien zelfs de hele dag in bed, jankt emmertjes tranen, vreet jezelf helemaal vol of krijgt geen hap door je keel.

Afkicken
Als je gewend bent om een bepaald persoon in je leven te hebben, dan moet je echt even van iemand afkicken als je diegene niet meer ziet. Is het op een rottige manier uitgegaan? Voorkom onnodige pijn en zoek elkaar niet op. Verwijder de persoon in kwestie van social media en vermijd plekken waar jullie samen kwamen. Ook als het wel op een ‘aardige’ manier is uitgegaan, is het belangrijk dat jij aangeeft waar je behoefte aan hebt - en waaraan vooral niet.

Wees lief voor jezelf
Wat je wel moet doen is lief voor jezelf zijn: omring jezelf met vrienden en vriendinnen, ga erop uit, zorg goed voor je lichaam of ga lekker sporten. Gun jezelf vooral alle tijd.

Artikelen

Afbeelding van De Schaamrode Loper

De Schaamrode Loper

17 nov 2016
Sfeerbeeld BNNVARA programma's