Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Klysma

Ga je anale seks hebben? Dan vinden sommige mensen het prettig om hun anus te spoelen met een klysma. Of het werkt? Nee, niet echt. Alle anusjes zijn van zichzelf aardig schoon van binnen. Je kontje onder de douche van buiten goed boenen is meer dan genoeg.

Wil je het toch doen?
Breng dan met je klysma alleen maar lauwwarm water in je anus naar binnen. Zeepoplossingen of andere gekkigheid kunnen het natuurlijk evenwicht verstoren. Gedaan? Dan voel je dat na ongeveer 5 tot 20 minuten dat het water eruit moet. Door het water eruit te persen, reinig je je darmen van binnen. Hierbij wordt je anus tot een dieper niveau schoongemaakt dan waar een (voorbind)lul kan komen. Hoewel dit voor extra zekerheid kan zorgen, is het beter niet te vaak een klysma te gebruiken. Het schade aan je darmen geven.

Baflapjes en condooms
Is je kontgat vanbinnen helemaal schoon gespoeld? Dan betekent dit nog steeds dat je condooms en beflapjes moet gebruiken! Soa’s en hiv spoel je niet weg. Was het maar zo’n feest.

Klysma’s als fetisj
Sommige mensen vinden het gebruik van klysma’s opwindend en zien dit als vorm van BDSM. Een populaire vorm waarbij klysma’s veelvuldig worden gebruikt is het medisch rollenspel.

Artikelen

Afbeelding van Eerste keer anale seks | Emma's Peepshow

Eerste keer anale seks | Emma's Peepshow

19 dec 2018
Sfeerbeeld BNNVARA programma's