Seks & Drugs woordenboek

G-spot

De G-spot vinden lijkt de droom van elke vrouw (of man bij de vrouw). Maar, we’ve got news for you. De G-spot bestaat niet! HUH?

Het is een groot misverstand dat alle vrouwen, zo’n drie cm voorbij de vagina-ingang een plek hebben die extreem gevoelig is en bij aanraking leidt tot heftige orgasmes. De vrouwen die op die plek extra gevoelig zijn, voelen daar een onderhuidse vertakking van de clitoris. Het is dus afhankelijk van de loop van de (zenuwbanen in de) zwellichamen van de clitoris of de vrouw dit voelt. Als dat het geval is, voelt zij dus een deel van de clitoris - en dus geen aparte genotsplek in haar vagina .

Even zoeken
Of je een zogenaamde G-spot hebt, kun je zelf ontdekken door met je vinger in je vagina (ongeveer 3 cm. diep) een soort haakje te maken. Voelt het een beetje ribbelig? Dan heb je ‘m gevonden. Wat er je er nu verder mee doet moet je natuurlijk zelf weten, maar als we een tip mogen geven: vinger ‘m met je ene hand terwijl je je clitoris stimuleer met je andere hand. Wil je een stapje verder gaan? Pak er dan een dildo of vibrator bij.

Spuiten maar!
Ben je met je G-spot aan het spelen en krijg je het gevoel dat je moet plassen? Dan zit je dichtbij een vrouwelijke ejaculatie. Wil je dit meemaken of wil je meer weten over de wondere wereld van squirten ? Kijk dan bij squirten of spuiten.