Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Fistfucken

Fistfucken, fisten of vuistneuken is als je met je vuist vaginaal of anaal bij iemand naar binnen gaat. Vuistneuken vergt echter wel wat voorkennis. Als je het rustig opbouwt, kan het geil en intiem zijn.

Fistfucken is niet alleen voor homo's. En het hoeft ook niet per se in je kont. Het rekken van de poepgat en punanie is volgens liefhebbers retelekker. Doordat je meerdere vingers gebruikt zou de seksuele beleving intensiever zijn. Maar voordat je enthousiast begint met een spelletje ‘hoeveel vingers steek ik op’ moet je wel wat dingen weten. Vuistneuken is namelijk risky fistness!

Kapoet
Door fisten maak je kans op een tripje naar de ziekenboeg. Als je te ruw bent kun je bijvoorbeeld de darm van binnen scheuren. Ook is er kans op infectie als je handen niet schoon genoeg zijn. En dat was het nog niet. Bij het fisten duw je soms lucht naar binnen, waardoor er luchtbellen in je bloedstroom terecht komen. Foute boel, want dit kan dodelijk aflopen. Tijd voor wat regels om een totaalruptuurtje of nasty infectie te voorkomen.

Vuistregels
Begin niet met een gebalde vuist. Dat bouw je vingertje voor vingertje op en leg voor je van start gaat even een handdoekje onder de ontvanger neer. Verder is glijmiddel je beste vriend, maar zorg er wel voor dat de vagina uit zichzelf al kleddernat is. Trek latex handschoenen aan om bacteriën weg te houden. Houd hierbij je hand zo dicht mogelijk bij elkaar (in de lengte, dus nog geen vuist maken).  En als het pijn doet stop je meteen! Doe het langzaam!
Sfeerbeeld BNNVARA programma's