Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Ejaculatie

Ejaculeren is een ander woord voor spuiten.

Zowel mannen als vrouwen kunnen ejaculeren.  Er komt dan sperma uit de penis of heel veel vocht uit de vagina. Dit gaat vaak (maar niet altijd) gepaard met een orgasme . Bij een man gaat dit meestal vrij gemakkelijk, al moet hij wel ontdekt hebben wat hij lekker vindt. Door de penis of p-spot te stimuleren kan een man spuiten . Bij vrouwen duurt het vaak wat langer. Zij komen spuitend klaar door de g-spot te verwennen.

Investeer
Volgens de biologie kunnen alle vrouwen spuitend klaarkomen. In de praktijk ligt het meestal iets ingewikkelder. Om te kunnen squirten, moet een vrouw allereerst ontspannen zijn. En retegeil. Dat betekent dus dat je als partner moet investeren. Neem de tijd, bef lang, heb lief en raak de g-spot pas aan als het niet natter kan. Indien de vrouw het idee heeft dat ze moet plassen, dan is dat het eerste teken dat er een spuitend orgasme in aantocht is.

Mannen en spuiten
Voor een penis is het vaak gemakkelijker om te ejaculeren. Meestal gebeurt dan ook meestal tijdens het neuken, aftrekken of pijpen. Een man komt in dat geval klaar via de eikel. Ook kan een man klaarkomen via de p-spot: een anaal orgasme.

Prostaat melken
Wil je een man een anaal orgasme geven? Vinger ‘m dan anaal. Maar let op! Ga niet zomaar met je vinger een kontgat in. Niet elke man geniet ervan, dus vraag vooraf even of hij het een goed idee vindt. Zorg voor kortgeknipte nageltjes, wees er zeker van dat de ander mega geil is én zorg voor voldoende glijmiddel. Is dat allemaal in orde? Dan kan je heel langzaam de anus binnendringen, want, lieve dames en heren: dit is een mega gevoelig ding. Zit je erin? Druk de anus dan heel zachtjes richting de navel. Als het goed is voel je daar iets ter grootte van een half walnootje. Nu kun je zachtjes een ‘kom hier’-beweging maken. Laat je hierbij leiden door de aanwijzingen van je prostaatmaatje. Succes ermee!
Sfeerbeeld BNNVARA programma's