Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Eerste keer

De eerste keer is altijd spannend. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden. En nog belangrijker: jij bent de enige die bepaalt of je er klaar voor bent of niet.

Met een speciaal persoon
Om ervoor te zorgen dat je je zo veel mogelijk op je gemak voelt, is het handig om het de eerste keer te doen met iemand die je vertrouwt. Meestal is dat je vriend of je vriendin. Oftewel: iemand die je echt heel leuk vindt. Je hebt met die persoon al gezoend, jullie zijn samen naakt geweest en hebben misschien al voorspel gehad.

Jij bent de baas
Als je al die stappen hebt doorlopen, kom je misschien wel op een punt dat je meer wil ontdekken. Het is goed om het er dan samen over te hebben. Je kan bijvoorbeeld bespreken hoe je denkt dat het is. Wat je er eng of juist leuk aan vindt. Twijfel je? Wacht dan nog even. Het komt als het komt. Laat je vooral niet ophitsen door vrienden en vriendinnen die het al hebben gedaan. Jij bent de baas over jouw lichaam.

Glijmiddel in de aanslag
Hebben jullie samen de knoop doorgehakt en besloten dat jullie het willen? Bereid je dan goed voor. Oefen bijvoorbeeld het omdoen van een condoom bij jezelf of een langwerpig voorwerp, koop glijmiddel en denk na over welk voorbehoedsmiddel jullie moeten gebruiken.

Blijf lachen
Gaat het dan eindelijk gebeuren? Begin dan met een uitgebreid voorspel. Zo zorg je ervoor dat jullie beiden ontspannen zijn. Een eerste keer is vaak echt heel spannend en verloopt meestal anders dan je denkt door de zenuwen. Precies daarom is het belangrijk dat je het doet met iemand die je vertrouwt. Maak je een dikke vette blunder, kom je heel snel klaar of juist helemaal niet? Dat is hartstikke normaal. Lach erom en bedenk dat het na die eerste keer alleen maar beter wordt.

Artikelen

Afbeelding van Qucee over zijn passie voor beffen | De Seksmobiel

Qucee over zijn passie voor beffen | De Seksmobiel

8 jul 2019
Afbeelding van RUMAG René en Roxanne over fetisj | De Seksmobiel

RUMAG René en Roxanne over fetisj | De Seksmobiel

1 jul 2019
Afbeelding van 10 TIPS VOOR JE EERSTE KEER XTC

10 TIPS VOOR JE EERSTE KEER XTC

20 jun 2019
Afbeelding van Het maagdenvlies bestaat niet

Het maagdenvlies bestaat niet

29 jan 2019
Sfeerbeeld BNNVARA programma's