Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn er nieuwe afleveringen van De Seksmobiel, Emma's Peepshow en Drugslab te vinden op onze site.

VOLG ONS

Spuiten en Slikken

Seks & Drugs woordenboek

Dirty Talk

Vieze praat die geil wordt bedoeld. Dat is dirty talk. Als je eenmaal je stijl te pakken hebt, kan het een mooie toevoeging zijn aan je seksleven. Maar onthoud wel: niet iedereen houdt van dirty talk. Voor veel mensen is het ongemakkelijk.

Iets voor jou?
Het is moeilijk om te weten of dirty talk iets voor jou is, als je het nog nooit hebt gedaan. Praat daarom eerst eens hardop tegen jezelf tijdens het masturberen. Waar wordt je geil van? Wat vind je leuk om te horen? En wat wil je tegen die onzichtbare persoon tussen je benen zeggen? Goed om te onthouden: als je geen zin hebt om terug te praten tegen iemand die dirty tegen je talkt, dan hoeft dat natuurlijk ook helemaal niet.

De eerste stapjes
Voordat je je vieze praatjes inzet tijdens een vrijpartij, is het handig te checken met je sekspartner of diegene daarvan gediend is. Dit kan je natuurlijk gewoon een keer tijdens een avondje chips eten vragen: ‘Hee, hoe denk jij eigenlijk over dirty talk?’. Wat je ook kunt doen is heel subtiel testen. Door een keer een ondeugend berichtje te sturen bijvoorbeeld ‘Ik heb zin in je’ of ‘Ik heb zin om … met je te doen.’. Of door tijdens een sekspartij lieve dingen te zeggen ‘Ik vind dit fijn.’ of ‘Vind jij het ook zo lekker?’. Als je seksbeestje daar goed op reageert, bouw dan je repertoire uit.

Wees authentiek
Dirty talk kennen we natuurlijk allemaal uit pornofilms. De dirty talk die je daar voorbij hoort komen kan je natuurlijk als inspiratie gebruiken, maar geef er voorla je eigen draai aan. Dat komt natuurlijker over. Seks is mega persoonlijk en zo zou alles wat je uitkraamt ook moeten zijn. Tip: ga op zoek naar je eigen stijl.

Inspiratie
- Je mag alles met me doen (fantasie prikkelen)

- Wat wil je dat ik met je doe? (fantasie prikkelen)

- Je … is zo mooi. Je bent zo lekker. (compliment geven)

- Wil je mijn …? Ik wil dat je … (commando geven)

- Vind je het lekker? Dit voelt als … (stilstaan bij gevoel)
Sfeerbeeld BNNVARA programma's